[VOLG] Joly's Limoncello trainen van kleuter tot rijpaard

Moderators: RianneH, Ymor, Neonlight, balance, Melissa0304

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
troi
Berichten: 15918
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: Boven Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-18 11:22

Hmm een beetje een dejavu gevoel hier, met haar vorige pony..

Jammer!

Nu wachten tot het topic op slot gaat- pony weg gaat (want niet gezond en te lastig, zeker niet ts haar schuld, zucht..) -er een nwe pony komt (opnieuw jong en onbedorven waar het zeker nu wel goed mee gaat..)- en de bokt mensen haar weer goedbedoelend gaan proberen te helpen .. en .. en...

Iemand zin in een wedje over het verloop???

Enorm verdrietig dit!

fotoshoot van mijn knappe ventje !!

[ITP] hop hop hop quarter in galop, dankzij emdr!troi
Berichten: 15918
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: Boven Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-18 11:26

karuna schreef:
Jongens, stop eens. Dit soort berichten van jullie maakt het niet beter. ?


Wat maakt het wel beter dan?

Nog meer begrip? nog meer tips? nog meer trainers die ze makkelijk kan benaderen? volgens mij is de pot met die opties al een flinke tijd leeg..

fotoshoot van mijn knappe ventje !!

[ITP] hop hop hop quarter in galop, dankzij emdr!troi
Berichten: 15918
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: Boven Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-19 17:51

Tja, past wel in het patroon he?

Maar aan jullie lag het niet en jullie hebben jullie best gedaan! Mijn complimenten ook voor jullie geduld

SinneJ schreef:
Helaas is het moment aangebroken dat een update op zijn plaats is. Veel mensen hadden dit zien aankomen, maar we wilden haar een kans geven omdat ze vooral onzeker is.

Ik breng jullie op de hoogte van het verloop over de laatste weken.
- Enkele dames zijn gaan helpen, zoals hier nog verteld is in het topic. We hebben erna iedereen in een WhatsApp groep verzameld en enkele mensen, waaronder mezelf, uit België toegevoegd.
- We zijn begonnen met een hoop advies en vele vele aanbiedingen van hulp, coaching, goede hoefsmeden, .. noem maar op. Veel ervan gratis. Zo wilde Tieneke van bokt haar coachen op lichaamshouding, zowel in paardenomgang als het dagelijkse leven. Is ze niet op ingegaan. Hilary wilde gratis een les geven, is ze niet op ingegaan. We hebben geduldig gewacht en elke dag op de video’s en excuses gereageerd.
- Ze heeft dan nog een keer zitten twijfelen over Spirit verkopen, zelfs Limo moest op een gegeven moment weg. Ze wilde gewoon weer plezier hebben en buiten rijden, een bomproof paard. De bedragen die ze verwachtte voor Limo en Spirit waren alles behalve realistisch. Ze wilde dan Spirit ruilen voor een nieuw paard en sprak toen ook over adoptiepaarden. Hier zijn we natuurlijk kwaad over geworden, want daarvoor hebben we niet alle hulp aangeboden. Nog een extra paard verpesten zouden wij NIET aanvaarden. Het is ook zo dat Marijke geen enkel paard de baas kan op dit moment en wij vinden het niet verantwoordelijk dat ze buiten op stap wil, zelfs met een bomproof paard. Ze is gewoon niet realistisch.
- Toen we haar weer overtuigd hadden van het feit dat het OF met deze paarden moest lukken OF zonder onze hulp, heeft Daphne aangeboden om Limo een maand te trainen zodat hij hanteerbaar zou zijn. Daarna zou ik hem inrijden voor haar. Alles tegen kost of erg lage bedragen. Ze ging meteen akkoord en zou offertes aanvragen voor een paardentaxi. Daphne begon uiteraard voorbereidingen te treffen voor de komst van Limo.
- Toen kwam ze plots met een vage andere trainer, zonder Daphne af te zeggen. Wij weer kwaad natuurlijk. De reden was dat ze hem dicht in de buurt wilde en plots was er meer dan voldoende geld voor een paar weken training. Uiteindelijk hebben we haar kunnen laten inzien dat de optie er echt niet zo professioneel uitzag en ze beter af was met Daphne (en gratis!). Limo zou weer naar Daphne gaan en ze had er spijt van.
- De dagen erna kregen we enkel nog filmpjes, maar werden alle vragen over de komst van Limo genegeerd. We hebben ons nog een keer kwaad gemaakt en plots werd duidelijk wat het probleem was (of dat beweerde ze toch); ze vond Limo weer stijf lopen en was bang dat hij niet belast kon worden. Ze sprak weer over inslapen en over andere topics op bokt. We hebben duidelijk gemaakt dat als ze nog 1 keer zonder overleg van gedachten veranderde achter de schermen alle aangeboden hulp komt te vervallen.
- Ik heb dan mijn eigen trainer geregeld aan erg voordelige prijs en die heeft haar een omgangsles met Spirit gegeven en gekeken naar de stijfheid van Limo. Zijn conclusie was dat beide normaal te trainen waren zowel qua gedrag als fysiek en raadde haar aan Limo toch naar Daphne te brengen. Marijke was erg enthousiast over de les in de whatsapp achteraf en mijn trainer heeft haar via bericht de week erna nog wat ondersteund.
- Vervolgens heeft Daphne nog een hele week over de chat zitten vragen of en wanneer Limo nu zou komen. Er bleven filmpjes komen en verslagen, maar geen antwoord op de vraag. Ik werd ondertussen ook genegeerd in de privé chat waarin ik zei dat mijn trainer een week langer in België bleef en les dus mogelijk was.
- En dan, een week na de fantastische les, verlaat Marijke plots alle whatsapp groepen en neemt ze niet de telefoon niet op.

Daphne had al investeringen gemaakt voor het verblijf van Limo, echt een paddock gebouwd en extra drinkwatersysteem geïnstalleerd. Ik heb er zelf tijd en moeite in gestoken om les te regelen en mijn trainer ook, hij heeft de eerste les aan erg lage prijs gegeven en de vervolglessen zouden ook onder het normale bedrag zitten, het kijken naar Limo naast de les was gratis. De dames die zooo ver gereden zijn om haar die ene dag te helpen zijn zonder meer aan de kant gezet. Het is intens teleurstellend en vreselijk onbeschoft.

fotoshoot van mijn knappe ventje !!

[ITP] hop hop hop quarter in galop, dankzij emdr!Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bamorka, Cera_D, estell__, Ferera, fetisje, FleurSandro, judenjul, K_nolan, Ldr, lovelucydan, Muchacho1, PetalBot, Tarico, xSannee, xSCWx en 13 bezoekers