Masterstudie laten schieten voor paard (en andere hobby’s)?

Moderators: Melissa0304, RianneH, Neonlight, Ymor, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

RianneH
Hoofdmoderator Kantine

Berichten: 25599
Geregistreerd: 02-05-05
Woonplaats: Amersfoort

Re: Masterstudie laten schieten voor paard (en andere hobby’s)?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-19 07:18

Interessante adviezen worden hier gegeven en met de meeste ga ik mee.

Echter, met in het achterhoofd dat als TS de master afrond, er een grote kans is dat als ze geen PhD wil doen, ze als analist/laborant/labassistent/technician aan het werk zal gaan en dan op dezelfde schaal instapt als mensen die een (HBO) bachelor gevolgd hebben in dat vakgebied. Super leuk werk al zeg ik het zelf, maar ik ben blij dat ik niet nog twee jaar besteed heb aan een master.
Dat gezegd hebbende, als de Bachelor via de uni is behaald wordt is aan de slag gaan als analist lastiger, want je bent heel anders opgeleid dan de HBO-ers die specifiek voor die baan zijn opgeleid.

Dus, even doorbijten en die master afmaken. Zeker niet paraveterinair gaan doen, maar ‘gewoon’ proberen een interessante stage te vinden en daarmee de route te kiezen wat je interesse behoudt en daarna goed nadenken of je een PhD wil doen of liever als analist aan de slag wilt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 19marjo90, _Hinneke, Bontfire, ElineR, Isab123, Isabel_k, kiwiwitje, lisawouda93, lynnXtubbie, Pip1994, Saskia9 en 5 bezoekers