Wat voor paarden heb jij gereden?

Moderators: RianneH, Ymor, Neonlight, balance, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Anastasia24

Berichten: 605
Geregistreerd: 07-10-17
Woonplaats: In t' zuiden!

Re: Wat voor paarden heb jij gereden?

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-18 23:15

Dat van merrie's vind ik een beetje onzinnig. Mijn merrie, én die ik heb gehad, waren absoluut niet anders dan de ruinen die ik heb gereden. Nou heb ik niet belachelijk veel paarden gereden, maar tot nu toe, zijn toch de merries die voor mij voorop komen. Vind ze net wat meer karakter hebben, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Wat voor paarden? Tja, mijn eerste paardje was een tinkertje. Hoewel ik hem zelf heb ingereden, toch wel gek geworden op het ras. Mijn andere paardje was een New Forest, nou weet ik niet of het aan het ras ligt maar ze was enorm druk. Werkwillig, maar net iets te. Niet kattig, zeker niet. Juist te lief ofzo. Moeilijk uit te leggen. Ik heb niks met drukke paarden, of hete paarden, óf hoge paarden, O:) Geef mij maar zo'n kleine koudbloed die soms is een bokje geeft bij het aanspringen in galop. +:)+ . Ik heb wel veel rassen gereden, maar uit m'n hoofd ken ik ze niet hoor. _-:( Arabieren vind ik persoonlijk niks. Maar misschien is dat gewoon een ''reputatie'' van ze, ik heb er wel een gereden, maar dat was een manege paard, dus ik weet niet of dat meeteld, aangezien ze een beetje dood voor het been zijn. ( Btw, ook weer een merrie. <<) ) Ik hou het lekker bij de koudbloeden, ook zeker later, lekker breed stevig en karakter. Niet gevaarlijk. Hengsten heb ik nooit gereden, weer ook niet hoe ze zijn onder het zadel. Is dat een verschil? Dat vraag ik me dan af.. O:)

Pablo Shetlander: Ze zijn werkwillig, nieuwsgierig en leergierig.
Chico Andalusiër: heeft een koel karakter. Daarentegen ook erg temperamentvol.
Dexter Haflinger: Hij zal rustig en stabiel zijn werk doen, zolang zijn grenzen niet overschreden worden. Anastasia24 @ [OV] [PG]Gezocht: Johny!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie