Virtuele bloemetjes: Saab 99, Em_ en RoosvanBlue.

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

prugelpiet
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 9402
Geregistreerd: 20-01-12
Woonplaats: Drenthe

Virtuele bloemetjes: Saab 99, Em_ en RoosvanBlue.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-02-19 21:28 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community
Afbeelding
Foto door Marjoow.


Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of wil je iemand in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere actie of daad? Stuur dan een pb aan Amanda of prugelpiet

De nominaties voor bloemetjes blijven binnen druppelen. Wat een mooi gebaar, dat bokkers elkaar graag een hart onder de riem willen steken! We hebben weer 3 bloemetjes om weg te mogen geven.

Het eerste bloemetje is voor Saab99. Zij kreeg met 29 weken en 4 dagen zwangerschap vreselijk rug, en buikpijn. Van de verloskundige ging ze naar de HAP, en van de HAP kwam ze terecht op de afdeling verloskunde/gynaecologie. Hier bleek dat ze mogelijk in een vervroegd stadium van bevallen kon zitten. Vanuit het vertrouwde Apeldoorn is ze overgeplaatst naar Veldhoven, Brabant. Voor Saab99 erg ver van huis. Inmiddels gaat het met Saab99 en haar kleine man alweer een stukje beter, hij zit gelukkig nog lekker in haar buik. Het lijkt erop dat ze morgen hopelijk weer naar huis toe kan, daar duimen we voor. Saab99, beterschap en nog gefeliciteerd met je zwangerschap! Meepraten? Dat kan in het topic.

Het 2e bloemetje is voor Em_. Op 1 februari sloeg voor haar het noodlot toe; na heel wat jaren samen te zijn geweest, moest ze haar lieve, leuke, eigenwijze Peppy laten gaan. Na een heftige koliek aanval, ontstaan door een beknelde dunne darm door een lipoma, sloeg de behandeling helaas niet aan. Net voor middernacht is Peppy ingeslapen. Em_, we willen je heel veel sterkte wensen met het verlies van Peppy. [IM] Eigenwijze Peppy is er niet meer.

Het 3e bloemetje is voor RoosvanBlue. Haar hond was al een tijdje niet lekker, en om naast de behandelingen van de DA niks over het hoofd te zien, opende ze dit topic: [BB] Missen we iets? Zieke oude hond.... Er werd op veel ziektes getest, er werd behandeld en geduimt, maar het mocht helaas niet baten. Op 4 februari moest ze haar lieve hond laten gaan. RoosvanBlue, erg veel sterkte gewenst met dit verlies.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Benita, BonteLisa, Catfish, Diaantjev, moniek21, OYYO, YandexBot en 9 bezoekers