Eston M (Everdale x Wup) kampioen partbreds Arabissimo 2019

Moderators: EvelijnS, Polly, Ladybird, Hanmar, Shanna, Princesj, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
PeerAppel

Berichten: 3533
Geregistreerd: 06-09-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-19 08:34

Er waren daar meerdere kampioenschappen. Ik denk dat Nessie kampioen Biathlon is geworden (dressuur en liberty). Er zijn ook nog kampioenen triathlon (dressuur, liberty, speed), quadrathlon (dressuur, liberty, speed, springen) en allround (dressuur, liberty, speed, springen, cross). Misschien wel even handig om te vermelden!

Gefeliciteerd Nessie!


PeerAppel

Berichten: 3533
Geregistreerd: 06-09-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-19 09:20

Er is van elk kampioenschap een partbred en een AVS winnaar (tenminste, bij voldoende deelneming). Denk dat het meer te maken heeft met dat Nessie de NRPS op de hoogte heeft gebracht en de andere winnaars niet.
Laatst bijgewerkt door PeerAppel op 13-06-19 09:42, in het totaal 1 keer bewerkt


PeerAppel

Berichten: 3533
Geregistreerd: 06-09-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-19 23:22

BabiiVeeraa schreef:
Kleine rectificatie/verduidelijking vanuit de organisatie :)

Eston is Biatlon kampioen, wat betekent dat hij van alle partbreds de hoogste gecombineerde score had in 2 dressuurproeven op eigen KNHS niveau en de liberty. In de liberty wordt het paard los in de ring beoordeeld op (Arabisch) type, bouw, beweging en harmonie met voorbrenger.

Helaas was er bij de partbreds voor de triatlon, quadratlon en allround maar 1 combinatie, EASP merrie Fayah FF. Bij 1 deelnemer wordt de kampioenstitel niet uitgereikt, waardoor bij de partbreds de Biatlon de hoogst uitgereikte titel is :)

@nessie; hopelijk zien we je volgend jaar terug, wat een plaatje is Eston!


Bedankt! Maar uhm internationaal evenement (Arabissimo dan, dus niet het DAWRA gebeuren dat er ook was)? Nederlands kampioen? Dat valt allemaal wel mee toch?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ashleytjuhh, Boompje1985, Castellon, hayka, heidiLOVER, IlBuono, JustFenna, luffwinny, Newport, SuperSuup en 22 bezoekers