[BLOG] En toen vielen we in het Coronagat...

Moderators: Shanna, Princesj, Dani, ynskek, Mondy, Polly, Hanmar, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Floran

Berichten: 731
Geregistreerd: 26-03-08

Re: [BLOG] En toen vielen we in het Coronagat...

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-20 10:24

Normaal reageer ik niet zo snel hier op bokt en ik hoop ook niet dat het negatief opgevat wordt, maar nu wil ik toch wat kwijt.

Voor iedereen die voor zijn boterham afhankelijk is van de sport snap ik de financiële zorgen helemaal en die zijn denk ik ook terecht! Het 'mentale' deel is naar mijn mening toch lichtelijk overdreven en al helemaal voor de particuliere ruiter die zich zo gedraagt kan ik weinig begrip opbrengen. Natuurlijk heb je toegeleefd naar een wedstrijd, kampioenschap of weet ik veel wat. Maar dat is nu even van ondergeschikt belang. Kijk heel even verder naar wat er momenteel in de wereld gebeurt en wees gewoon blij dat je nog gezond bent, naar je paard toe mag en dat je nu alle tijd van de wereld hebt om gewoon eens fijn van je paard te genieten en daarbij zonder druk of stress samen nóg beter te worden. En wanneer je dan weer samen kunt presteren ... ? Dat is niet belangrijk, het is toch veel meer waard dat alle mensen waar je om geeft er dan nog bij zijn om jullie te kunnen zien schitteren?!Floran

Berichten: 731
Geregistreerd: 26-03-08

Re: [BLOG] En toen vielen we in het Coronagat...

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-20 11:06

Daarom benoem ik ook dat ik alle financiële zorgen voor iedereen die afhankelijk is van de sport zeker begrijp en heel terecht vind! En niet alleen voor sporters; iedereen die in deze crisis geen of weinig inkomsten heeft, daar heb ik echt mee te doen en ik hoop dat degene allemaal hun hoofd boven water kunnen houden.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers