Automobilist schept uitgebroken pony bij Een-West

Moderators: Hanmar, Princesj, Shanna, EvelijnS, Dani, ynskek, Mondy, Polly, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

KimD
Erin gesmurft
Erin gesmurft

Berichten: 14583
Geregistreerd: 02-01-10
Woonplaats: Vijlen

Re: Automobilist schept uitgebroken pony bij Een-West

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-18 22:49

Vreselijk, en aan de auto te zien een flinke klap! Ik vraag me eigenlijk af of deze kosten verhaald worden op de eigenaar van de pony, of niet? Net zoals bij 'wild', dan kan een verzekering ook niks voor je betekenen in veel gevallen.

Wat een hondenleven! Volg jij ons al?


KimD
Erin gesmurft
Erin gesmurft

Berichten: 14583
Geregistreerd: 02-01-10
Woonplaats: Vijlen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-18 10:34

zorro schreef:
Deze pony woonde naast mijn ouders. Was van een oude vrouw, beestje stond altijd alleen in een paardenbak. Zomereczeem waar niks aan gedaan werd. Lange hoeven. Omheining deden ze ook niks aan, dus dat is door de jaren heen verzakt en het beestje heeft zijn kans dus schoon gezien.

Ze heeft ook best een eindje gelopen. En toen dus aangereden. Ik begreep van een buurman die er snel bij was dat ze wel op slag dood moet zijn geweest. Dat is een troost. Ik heb het beestje vaak een appeltje gegeven en geaaid.

Van de ene kant denk ik, had die omheining netjes gehouden, dan was dit niet gebeurd. Van de andere kant, het beestje was echt ongelukkig. Altijd maar in die bak staan. Geen soortgenoten in de buurt. Enorme jeuk. De buurman aan de andere kant werd snachts wakker van het lawaai, zo schuurde ze tegen de voerbak aan. Wij hebben er allemaal wel last van gehad om dat steeds aan te zien. DB deed niets, ze kreeg eten en drinken en kon onder een afdakje staan. Ik ben er een paar keer heen geweest om te vragen of ik haar kon kopen, maar dat wilde ze absoluut niet.

Ik vind het heel erg dat ze zo aan haar einde is gekomen, maar voor het beestje wel beter dat het leven er nu op zit.

En verder ben ik erg blij dat de bestuurder er aardig goed van af is gekomen. Hopelijk dekt de verzekering alle schade.Wat erg. :( Arme dier al een shit leven en dan zo'n dood. Ach! :(:)

Wat een hondenleven! Volg jij ons al?

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Floemii, Thunderluck, Tichla en 9 bezoekers