De bereden politie: De Tsjechische toppers

Moderators: EvelijnS, benangelique, Hanmar, Polly, Shanna, khirshanta, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

NikkiDeKerf

Berichten: 14983
Geregistreerd: 13-11-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-18 18:32

Nieuwsredactie schreef:
Ook is de Kladruber een heel hard paard. Het heeft een hoge pijngrens. Willem vertelt over een incident dat plaatsvond met een van de merries. Zij rook de indringende zwavellucht die bij de eierindustrie vrijkomt. Hierop wilde zij eigenlijk niet naar voren en kwam tegen het been in van Willem. Ze stapte op een paaltje en bloedde hevig uit de lies. Om te kijken of ze kreupel zou lopen, draafde Willem aan en wat bleek; ze liep geen pas kreupel. Op stal is de wond zonder enige verdoving gehecht.


Het paard bloedt hevig uit de lies, en de ruiter stapt niet af maar draaft aan - en vervolgens wordt het dier zonder verdoving gehecht ? Ben ik nu de enige die daar best van schrikt?


NikkiDeKerf

Berichten: 14983
Geregistreerd: 13-11-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-18 19:08

Kendra schreef:
Een paard verdoven is soms ingrijpender. Als het ├ęcht zeer doet gaan ze heus wel meppen.
Dus nee, ik schrik hier niet van.


Als het prikje van plaatselijke verdoving ingrijpender is, dan zal die naald erin en eruit om te hechten toch wel helemaal ingrijpend zijn? Je weet btw helemaal niet of er bijv. gebruik is gemaakt van een praam.

Het lijkt me echt extreem onaanneemlijk dat de wond en het onverdoofd hechten geen enkel pijn hebben gedaan, als je ziet hoe een paard reageert op een vlieg op de huid, of de steek van een steekdier.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 7 bezoekers