Nieuw paard voor junioren Voltigeteam

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, ynskek, Mondy, Shanna, Princesj, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 7036
Geregistreerd: 20-04-16

Nieuw paard voor junioren Voltigeteam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-02-17 07:32 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
Voltige, KNHS

Het Nationaal Junioren Voltigeteam heeft de beschikking gekregen over een nieuw paard. Look@me van Hellen Engbersen zal ingezet gaan worden voor de jeugdige voltigeurs tijdens de internationale voltigewedstrijden en een deel van de Nationale wedstrijden.
De negenjarige merrie Look@me heeft het afgelopen jaar wedstrijdervaring opgedaan met voltigeurs van ’T Prinsepaard en enkele solisten, en zal ook dit jaar met deze voltigeurs blijven starten. Hellen Engbersen heeft als longeur samen met een juniorenteam en haar dochter Nicky Bosman ook al aan diverse internationale wedstrijden deelgenomen.

Inmiddels heeft het team enkele trainingen op Look@me gehad en wordt er toegewerkt naar de eerste wedstrijd van dit seizoen begin april in Lisse. Het Juniorenteam heeft een aantal nieuwe teamleden gekregen en zal dit jaar gebruiken als opbouw naar de Europese kampioenschappen in 2018.
De afgelopen jaren heeft het team gestart op Warnix, beschikbaar gesteld door Kors van der Torren. De zeer gewaardeerde Warnix zal ook dit jaar beschikbaar blijven voor het team, maar heeft vanwege een druk programma bij de eigen vereniging de reserve status gekregen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ecarmene, ellen82, FennyPower, lienbono, Prima2Donna, Sylvie__x en 21 bezoekers