Deelnemers bekend voor de strijd om de VHO Trofee

Moderators: Hanmar, Polly, EvelijnS, benangelique, Dani, Shanna, khirshanta

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5833
Geregistreerd: 20-04-16

Deelnemers bekend voor de strijd om de VHO Trofee

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-19 22:46 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Dressuur

Afbeelding
Adelinde Cornelissen met Governor. Foto door Tezzy, https://www.facebook.com/TezzyMomentz

Tijdens de KWPN Stallion Show in de Brabanthallen in Den Bosch is het op vrijdag 1 februari tijd voor de dressuurpaarden! Deze avond wordt gevuld met finales van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, de jonge hengsten die in 2018 zijn gekeurd, diverse shows én de VHO Trofee! Wie volgt Desperado op in het rijtje VHO Trofee-winnaars?

De deelnemers zijn bekend en het beloofd weer een heuse strijd te worden tussen de KWPN-hengsten! Interessant aan de VHO Trofee is dat een Lichte Tour-paard zich kan meten aan een Grand Prix-paard. Elke hengst loopt een korte proef op eigen niveau. Klinkende namen zoals Governor, Giovanni, Grappa, Double Dutch en Ferdinand staan op de startlijst. Naast Giovanni heeft Franka Loos nog een ijzer in het vuur met George Clooney en de Oekraïense Inna Logutenkova strijdt mee met Eye Catcher en Ferguson. Voormalig amazone van deze hengsten, Kirsten Brouwer, gaat een gooi doen naar de overwinning met Ghandi.

Alle kansen liggen open
Voor Double Dutch en Ferdinand is het de tweede keer dat zij deelnemen aan de VHO Trofee. Vorig jaar was laatstgenoemde nog goed voor een derde plaats met 83%. Maar de strijd is zeker nog niet gestreden en alle kansen liggen open.

Kürspecialist Joost Peters
Na het succes van vorig jaar, waarbij kürspecialist Joost Peters de verrichtingen in de piste muzikaal begeleidde, wordt de VHO Trofee dit jaar op dezelfde manier verreden. Joost Peters is in de piste aanwezig en speelt ter plekke in op wat hij ziet. De ruiters rijden een vrije proef, waarin ze de sterke punten van hun hengsten optimaal tot zijn recht kunnen laten komen.

Jureer mee!
Ook meejureren is net zoals vorig jaar weer mogelijk, uw oordeel telt mee in de uitslag. Download de Spectator Judging App thuis al via de App Store of Google Play. Naast het publiek is Mariette Sanders de jury tijdens de VHO Trofee.

Startlijsten


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Gummybear123, xMaritt en 13 bezoekers