Las Vegas aangeleverd en Knaller F doorverwezen

Moderators: EvelijnS, Hanmar, benangelique, Polly, Dani, Shanna, khirshanta

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 6092
Geregistreerd: 20-04-16

Las Vegas aangeleverd en Knaller F doorverwezen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-03-19 18:06 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Fokkerij, KWPN


De driejarige tuigpaardhengst Las Vegas is vanmorgen opnieuw aangeboden voor het verrichtingsonderzoek en kreeg groen licht van de veterinair. De aangewezen vierjarige tuigpaard hengst Knaller F is door de hengstenkeuringscommissie doorverwezen naar het najaarsonderzoek.

Vorige week maandag werden de tuigpaardenhengsten aangeleverd voor het voorjaarsverrichtingsonderzoek. De driejarige tuigpaardhengst Las Vegas (Eebert uit Boukje stb keur pref van Plain’s Liberator), van fokker Piet de Groot die hem in gezamenlijk eigendom heeft met de Gebr. Van Manen, kon om veterinaire redenen niet geaccepteerd worden. Vanmorgen is de hengst opnieuw aangeboden en kreeg nu wel groen licht van de veterinair.

Knaller F naar najaarsonderzoek
De aangewezen vierjarige tuigpaard hengst Knaller F (Cizandro uit Darana stb ster PROK van Talos, gefokt door H. Pos uit Ankeveen) neemt momenteel deel aan het verrichtingsonderzoek. Deze hengst is vandaag door de hengstenkeuringscommissie doorverwezen naar het najaarsonderzoek aangezien de hengst last heeft van een hoornscheur.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 1810naomi, Donnatella, DreamGuide, Nalonyda, NenaC, Uhhhm, WoodyThePug, Yellowbird en 25 bezoekers