Mustafa Khalifeh moet uitspraken Zilfia’s Hoeve rectificeren

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 11726
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Mustafa Khalifeh moet uitspraken Zilfia’s Hoeve rectificeren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-21 20:27 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Algemeen

Afbeelding
De rectificatie werd gedeeld door Mw. van der Maat van Zilfia's Hoeve. Foto: Screenshot van Facebook.


De rechter heeft uitspraak gedaan in de zaak van Manege en Hengstenhouderij Zilfia’s Hoeve tegen Mustafa Khalifeh. Tussen maart en mei 2020 deed Kalifeh een aantal belastende uitspraken over Zilfia’s hoeve op zijn persoonlijke Facebookpagina. Zo beweerde hij dat de hoeve zijn paarden bewust met droes zou hebben besmet, de daar gestalde paarden zouden slecht verzorgd worden en er zouden jaarlijks ernstige ziektes voordoen. Hiervoor moest hij voor de rechter verschijnen. Die heeft nu bepaald dat hij zijn opmerkingen moet rectificeren. Iets waar Vivian van der Maat van Zilfia’s Hoeve natuurlijk erg blij mee is. Via haar Facebookpagina bedankt ze haar advocaat voor de ondersteuning in deze zaak. Mustafa Kalifeh heeft zich aan de uitspraak van de rechter gehouden en de rectificatie geplaatst.

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
*pum* De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens! *pum*
*pum*&if=1 *pum*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Apacheshadow, BingBot en 15 bezoekers