Topics van de maand: november 2021

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 37926
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Topics van de maand: november 2021

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-12-21 20:07 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community

Afbeelding
Instagram vs reality. Foto: SharonIndezz.


De laatste maand van het jaar is weer begonnen: het is december, de maand van Sinterklaas en Santa Claus... maar helaas ook de maand van regen, (natte) sneeuw, hagel en kou. De dagen worden weer korter... maar later deze maand worden ze (gelukkig) ook weer langer. Ik vind de winter persoonlijk helemaal niets... geef mij maar lente, of nog beter: zomer! De winter heeft ook wel een voordeel: het is geen weer om er veel op uit te trekken (voor zover de coronamaatregelen dat zouden toelaten), dus alle tijd om onder het genot van een warme (witte) chocomel, met een dekentje op de bank, terug te blikken op een aantal opvallendste topics die in november geplaatst zijn.

In het eerste topic van deze maand wordt gekeken naar hoe realistisch de foto's op Instagram nu eigenlijk zijn. Proberen jullie wel eens instagramfoto's na te maken met je paard? In dit topic zie je de resultaten van Bokkers die het wel hebben geprobeerd. Sommige resultaten zijn erg verbluffend.

Kan je een paard van 13, dat al jaren niet meer gereden is, nog oppakken qua rijden? Moet het paard opnieuw zadelmak gemaakt worden? Dit topic gaat hierover. Lees er alle ervaringen en eventuele tips, of deel er zelf je tips en ervaringen.

Als je je eigen handelsstal gaat beginnen, moet je natuurlijk wel aan paarden voor de verkoop komen. Maar waar haal je die vandaan? In dit topic kan je lezen waar handelaren hun paarden vandaan halen. Ben je zelf handelaar? Geef hier dan tips.

De winter is er alweer. Dit houdt in dat het dekenseizoen ook weer is begonnen. Veel paarden, waaronder de oudjes, krijgen dekens om, om ze te ondersteunen in het warm blijven. De meeste paarden vallen af in de winter. Zeker oudere paarden zijn hier gevoelig voor. In dit topic kan je tips lezen, en natuurlijk ook geven, over het gebruik van dekens bij oudere paarden. En die tips zijn natuurlijk ook geschikt voor de jongere paarden.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Inoterry en 8 bezoekers