Wat doe je met rijlaarzen die gekrompen zijn? Juist, dit

Moderators: petraaken, C_arola, Dyonne, Apple, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
aaidaa

Berichten: 433
Geregistreerd: 14-06-09
Woonplaats: Veenhuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-19 13:59

Wow, ik vind het wel lef hebben, een mes zetten in leren rijlaarzen, zou ik niet durven. Zo kun je er nog prima mee rondrijden, van een afstandje zie je het niet eens lijkt me. Maar waarom kon een rits niet volgens de schoenmaker? Ik heb een paar jaar geleden ook ritsen laten zetten in mijn oude petrie perfects, gewoon bij de schoenmaker voor een paar tientjes.

Ik draag die overigens niet meer, ben inmiddels zwaar Ariat fan, dus als je toevallig mijn maat hebt, kun je die altijd nog van me overnemen :P

Life is what happens to you while you're busy making other plans
Knappe Es M1+2 <3
[RIJ-ITP] Meet Estival & [RIJ-ITP] 2018, een jaar lang Estivalaaidaa

Berichten: 433
Geregistreerd: 14-06-09
Woonplaats: Veenhuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-19 14:11

germie schreef:
Ik ben dus bij de schoenmaker geweest, hij zei dat het leer te dik was?? En ik had notabene dezelfde laarzen mee met rits als voorbeeld. Toen ie met dat elastiek als voorstel kwam ben ik maar weggegaan. En 80 euro vond ik bij Petrie te veel (via een ruitersportzaak), omdat het een vorige keer iets van 25 euro gekost had. Dus de laarzen zijn gedesillusioneerd in de kast beland. Daarna dus laten oprekken, dat hielp wel 1 week, ze krompen gewoon net zo hard weer. Dus weer in de kast.
Ik snap het dus ook niet dat ritsen niet zouden gaan.

Ariat ben ik niet zo'n fan van denk ik, want volgens mij hebben ze geen hoge laarzen. Ik heb echt hoogte 54-56 nodig bij schoenmaat 42 en kuit 40. En wil er ook nog op kunnen lopen. En ze mogen best wat stugger zijn dus.


Ah, jammer, dan zou je ook niets aan mijn oude petries hebben, smallere kuit en kleinere voetmaat. Ik kon juist niet lang lopen op de petries en op mijn huidige wel, zo zie je weer, voor elke ruiter een eigen type laars :)

Life is what happens to you while you're busy making other plans
Knappe Es M1+2 <3
[RIJ-ITP] Meet Estival & [RIJ-ITP] 2018, een jaar lang Estival

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baloudebeste, cathyenbeau, Hylkje en 21 bezoekers