Man en vrouw omgebracht in natuurgebied Brunsummerheide

Moderators: ynskek, Polly, Ladybird, Hanmar, Princesj, Mondy, Mjetterd

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Joyce_

Berichten: 6430
Geregistreerd: 03-01-06
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-05-19 07:40

Electra63 schreef:
idylle schreef:
Al met al hoop ik dat niemand ooit met zoiets te maken krijgt.... beroepsgeheim.... Lijkt me onmenselijk als je vanwege beroepsgeheim niks mag zeggen in deze zaak, een zaak van leven en dood.... Hoe kun je dat ooit voor jezelf recht praten..... Lijkt me echt vreselijk...


Tja, die discussies zijn er ook vaak over advocaten. Iedere verdachte heeft recht op een advocaat, hoe gruwelijk de misdaden ook zijn.

Als behandelaar weet je dat je gehouden bent aan het medisch beroepsgeheim. Als je daar grote bezwaren tegen hebt, ben je niet de juiste persoon voor dat beroep.


Ik ben wel benieuwd: vervalt het medisch beroepsgeheim niet als de veiligheid van de patiënt of anderen daarmee gemoeid is? Als een patiënt zegt dat hij een bom op Schiphol gaat laten ontploffen, is je beroepsgeheim volgens mij niet veel meer waard. Zo werkt het in mijn werk in ieder geval en moet ik ook altijd tegen mijn cliënten zeggen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Britt_xxx, Gini, HorseTimeXL, josien_m_, prugelpiet, singa, Telpeva, xAnthea, xnaomivdh en 21 bezoekers