"Hengelose bestuurder verboden pedoclub Martijn weer actief"

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Mondy, Sica, Mjetterd, ynskek, Giolli, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Urbiezira

Berichten: 2518
Geregistreerd: 29-05-07
Woonplaats: Rotterdam

"Hengelose bestuurder verboden pedoclub Martijn weer actief"

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-19 13:19

Bron: https://www.rtvoost.nl/nieuws/313996/He ... eUnl1egnks

De man achter de inmiddels verboden pedofielenvereniging Martijn is weer actief, en verspreid een mailingslijst waarin pedoseksuelen (hij zegt dus, gok ik bewust, pedoseksueel en niet pedofiel!) kunnen spreken over het onderwerp. Ook willen ze streven naar een toekomst waarin seks tussen kinderen en volwassenen legaal is, maar "daar is te tijdsgeest in Nederland blijkbaar nog niet rijp voor".

Ook een ander stukje:
Citaat:
Hij benadrukt dat anti-pedoseksuelen niet welkom zijn. “Zij vormen een bedreiging voor de vrijheid en vormen een bedreiging voor de rechten van kinderen en volwassenen, en de emancipatie van kinderen.”

...wat? -O-

Ik vind het feit dat we een rechtsstaat hebben een groot goed, en het feit dat dingen besproken kunnen worden waar ik het niet mee eens ben ook, maar dit gaat wel echt heel erg ver. Eigenlijk merk ik dat ik hier naar van word, heel naar, maar weet niet zo goed wat je dan zou moeten doen ertegen.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat men hier op bokt denkt, de vrijheid bieden voor zo'n mailingslijst of er achteraan gaan? Het is immers allemaal privé, dus dan zou er toestemming moeten worden gegeven om die mails te lezen. Dan krijg je dus ook nog te maken met privacy, want ja, wat doe je als ze niks strafbaars doen maar alleen maar praten? Los van het feit dat ik het verheerlijken van dit soort onderwerpen al verschrikkelijk vind, als ze de wet niet overtreden kan je maar weinig doen...

Enfin...het gaat om een heel gevoelig onderwerp, dus hou de discussie respectvol.

Distance separates only the bodies, not the minds. - Desiderius Erasmus


Urbiezira

Berichten: 2518
Geregistreerd: 29-05-07
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-19 16:39

Maar Vjestagirl, hij noemt het specifiek een groep voor pedoseksuelen, niet pedofielen. Dus dan is er al enigszins het uitgangspunt dat het idee is om het voor elkaar te boksen dat je dus seks gaat/mag hebben met een kind. Dat is wat mij dus juist zo steekt hier.

Verder vind ik het ook een rare situatie dat pedoseksuelen, dus mensen die al strafbare feiten hebben begaan (en wellicht ook al veroordeeld zijn?) zich opnieuw bij zo'n groep zouden kunnen aansluiten. Alsof je een IS terrorist hier naartoe terughaalt, die zich aansluit bij een extremistische beweging en we zeggen "joh, niks aan het handje, dat is je recht".

Edit: verder vind ik de discussie heel interessant, en lees ik vooral mee voor nu.

Distance separates only the bodies, not the minds. - Desiderius Erasmus

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: enzino, senna21 en 1 bezoeker