Gezin gevonden dat jarenlang verstopt zat in kelder

Moderators: Dani, Polly, ynskek, Mondy, Ladybird, Shanna, Hanmar, Princesj

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Salsa

Berichten: 2797
Geregistreerd: 21-05-07
Woonplaats: Thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 11:20

Kom je geen babyboomers op een elektrische fiets tegen op een mooie zomerse dag? ;)

Zonder gekkigheid: bizar!
Zoiets verwacht je in een afgelegen gebied zoals in Canada oid. Maar Drente! Idd vliegtuigen, ambulance sirenes etc. En ga je nooit op ontdekking naar meer voedsel of hulp voor je vader met herseninfarct etc.

Cultuurshock voor die kinderen.


Salsa

Berichten: 2797
Geregistreerd: 21-05-07
Woonplaats: Thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 11:49

Cioccolato schreef:
Als je geen idee hebt van de wereld kun je ook niet op zoek naar hulp voor een herseinfarct. Wat is überhaupt een herseninfarct, als je wereld vreemd bent.

Ergens schokkend, hilarisch, verbazingwekkend, maar ook knap..

Of gewoon vreemd.


Een: ik zou dan....opmerking is hierin niet voor te stellen. Maar als ik denk alleen op de wereld te zijn zou ik toch eerst het ziekenhuis/apotheek plunderen. Tenzij je zo lang al afgezonderd bent. De oudste was 25 dus denk dan al snel aan 20 jaar. Lijkt me bijna onmogelijk.

Het is bizar hoe indoctrinatie werkt maar ergens moet er toch een moment komen dat je het erop waagt om verder te kijken. Als volwassenen komt dat blijkbaar pas na jaren.

Het is niet voor te stellen dat je buiten nooit iets hoort/Ziet ook al woon je nog zo "afgelegen" in Drente.

Zo benieuwd naar dit verhaal.

Salsa

Berichten: 2797
Geregistreerd: 21-05-07
Woonplaats: Thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 11:51

Zunzuncito schreef:
Heel apart inderdaad, indoctrinatie tot de max. Een soort "Bloemen op Zolder" van Virginia Andrews scenario. En als die 58-jarige eigenaar niet de vader van het stel is, dan lijkt me dat er nog een extra behoorlijk verknipt figuur bij betrokken is.


Ik lees bij elk bericht dat het "gewoon" de vader is van de kinderen. Al is niks gewoon hieraan natuurlijk ;)

Salsa

Berichten: 2797
Geregistreerd: 21-05-07
Woonplaats: Thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 12:11

karuna schreef:
Ik had het net gelezen en vraag me af. Als iedereen er vrijwillig zit en zo leeft. Is het dan strafbaar? Behalve leerplicht maar thuisonderwijs mag ook. Geld hebben ze mogelijk niet, dus belasting betalen geen idee hoe je dat zou moeten doen dan?

Eigenlijk best sneu om nu uit hun veilige cocon te moeten komen in een idioot hectische en drukke maatschappij. Het waarom vraag ik me vooral af. En de eigenaar van de boerderij, wat heeft hij dan fout gedaan als het gezin er vrijwillig zit.


Zat ook te denken aan financiën. Maar stel de vader krijgt een uitkering en alle lasten lopen per incasso dan trekt niemand aan de bel. Zo liggen er helaas ook mensen jarenlang overleden in huis. Maar dan vraag ik me ook af hoe het zit met de volwassen kinderen.

Onderwijsinspectie heeft het druk. Kan me indenken dat je in dat systeem snel uit het zicht bent. Verhuizen en vervolgens nooit meer inschrijven. Zolang school geen signaal geeft kan je snel buiten beeld zijn daar.

Salsa

Berichten: 2797
Geregistreerd: 21-05-07
Woonplaats: Thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 14:36

Storm schreef:
Mensen hebben het nu ook over de verdwijning van Willeke Dost en of dat hiermee te maken heeft. Zou zij de moeder kunnen zijn wordt er gevraagd.


Het flitste toevallig ook door mijn gedachten. Zij is sinds 1992 vermist dacht ik. Maar dat zou deze zaak nog meer extreem bizar maken. Dan staat Hollywood iig snel op de stoep. :j

Maar laten we op dom toeval houden.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Foreverkliek, Lusitana en 5 bezoekers