Schaduwaccount aanvragen om probleem te bespreken

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Shanna, Dani, EvelijnS

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Moderators

Berichten: 102
Geregistreerd: 13-03-18

Schaduwaccount aanvragen om probleem te bespreken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-01-17 13:23

Het aantal schaduwaccounts is de laatste tijd zeer sterk toegenomen, met name het aanmaken van schaduwaccounts voor onderwerpen die helemaal niet schaduwaccountwaardig zijn. Daarom is het volgende besloten:

- Een schaduwaccount moet altijd op voorhand aangevraagd worden bij 1 van de moderators die in het volgende item genoemd staan:
http://www.bokt.nl/wiki/Bokt:Help#Ik_wi ... mag_dat.3F

- Bij de aanvraag van een schaduwaccount moet je vertellen waarvoor je het wilt aanmaken.
- Topics met niet aangevraagde schaduwaccounts gaan gelijk op slot.
- Schaduwaccounts mogen enkel gebruikt worden om te reageren in het betreffende topic.

Heb je een eerder aangemaakt schaduwaccount, en wil je dat opnieuw gebruiken voor een nieuwe kwestie, dan kun je ook bij een moderator vragen of dat onder het betreffende schaduwaccount mag, of dat je je eigen naam daarvoor zal moeten gebruiken omdat het niet schaduwwaardig is.

Onderstaande tekst geeft aan wat wel en niet als schaduwaccount-waardig wordt gezien:

Een SA maak je aan omdat je een probleem hebt dat in de taboe-sfeer zit, of waarbij je persoonlijk in gevaar zou kunnen komen als je identiteit bekend zou worden. Bijvoorbeeld: je hebt een relatie met een getrouwde man, je wordt misbruikt door je vader (incest), je bent getuige geweest van een misdrijf. Overigens raden wij bij dergelijke ernstige problemen altijd aan óók professionele hulp te zoeken. Je kunt hier je hart luchten, maar niemand op bokt kan jouw probleem oplossen. Dat kan een arts of een vertrouwenspersoon, of in het geval van een misdrijf de politie, waarschijnlijk wél.

Een vermoedelijk gezondheidsprobleem (bv vaginale afscheiding, angst voor zwangerschap of kanker) is geen reden om een probleem-SA aan te maken. Ook hierbij geldt: ga naar je huisarts als je bang bent dat je wat mankeert. Wij kunnen dat vanaf een computer echt niet beoordelen en je geruststellen. Ook problemen met vriendjes of vriendinnetjes zijn geen reden voor een SA.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Chita, Focussed, Googlebot, Josien_, Maanon_, MarinkeB, Mliiesje, Mloui, Nathalie18x, Pardoesje, Safiy93, tumtummie en 85 bezoekers