Regels en richtlijnen [WWW] Wie, wat, waar?

Moderators: Mjetterd, ynskek, Ladybird, Princesj, Mondy, Polly, Hanmar

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Moderators

Berichten: 108
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en richtlijnen [WWW] Wie, wat, waar?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-14 09:55

Hartelijk welkom op Bokt, en welkom op [WWW] WieWatWaar!

Motivatie en toelichting op het forum
Op dit forum kan je jezelf voorstellen aan de rest van bokt, dat doe je door linksboven op de knop 'nieuw onderwerp' te klikken. Hiermee open je een nieuw topic waar anderen op kunnen reageren. Vertel gerust wat over jezelf: hoe ben je op bokt terecht gekomen, hoe lang rijd je al paard, misschien heb je een eigen paard waar je wat over wil vertellen? Het mag allemaal, niets moet.

Bokt is uitgegroeid tot een groot forum dat op het eerste gezicht misschien moeilijk in elkaar zit, maar dat valt reuze mee als je er eenmaal aan gewend ben. Een lijst met vragen, die je als nieuwe gebruiker misschien zult hebben, kan je hier in de Bokt Help vinden.
Kom je er dan niet uit, dan zijn er 2 mogelijkheden om antwoord op je vraag te krijgen.
  • Voor de ‘kleine vragen’ zoals 'hoe kom ik aan 25 nuttige paardgerelateerde posts' of 'hoe plaats ik foto's' kan je hier op WWW een topic openen. Er zijn vast Bokkers en Moderators bereid je hiermee te helpen.
  • Over Bokt, het forum zelf; zie je dat iets niet werkt of heb je een technische vraag over het grote Bokt, dan kan je een topic openen op [FZ] Forumzaken
  • Verder kan je ook heel veel vinden via Zoeken, typ in waar je naar zoekt en daar zullen veel antwoorden op vragen die al gesteld zijn, te vinden zijn :)

Voor de rest willen we je een fijn verblijf op Bokt toewensen; we hopen dat je hier veel zult leren, dat je het gezellig vindt en graag terugkomt!


Regels op WWW

  • Ga respectvol met elkaar om. In het verleden is het wel eens opgevallen dat sommige nieuwe gebruikers (vooral nieuwe mannelijke Bokkers) wel érg enthousiast welkom werden geheten wat in sommige gevallen topics uit de hand deed lopen en nieuwe gebruikers zelfs kan afschrikken. Dat willen we uiteraard voorkomen. Geef nieuwe gebruikers de tijd en ruimte om de site te leren kennen en hun weg te vinden.
  • Topics op WWW worden na 5 pagina's gesloten.
  • Verder gelden ook hier de algemene regels die op heel Bokt gelden.

Bedankt voor het lezen van dit topic. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- Hanmar
- Ladybird
- Mjetterd
- Mondy
- Polly
- Princesj
- Ynskek


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker