Bokt.nl • Hallo ik ben nieuw hier
Pagina 1 van de 1

Hallo ik ben nieuw hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-04-19 13:08
door Mariposa2
Hallo ik ben nieuw hier en zoek een topic over honden en dierenartsen...maar kom er niet uit...is dit alleen voor paarden?
Groet Mariposa

Re: Hallo ik ben nieuw hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-04-19 13:09
door Mariposa2
En hoe kan ik een topic aanmaken?

Re: Hallo ik ben nieuw hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-04-19 13:11
door Lau
Het is een paardenforum. Er is een klein stukje beestenboel daar kan je kletsen over andere huisdieren. Maar daar kan je pas posten als je 25 nuttige berichten hebt in het paardengedeelte.

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-04-19 13:14
door Weggebokt
Hoi!

Dit is inderdaad een paardenforum, zodra je 25 paard-gerelateerde opmerkingen hebt geplaatst kun je ook ik andere onderwerpen berichten plaatsen :)

En een topic aanmaken heb je zojuist gedaan :D

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-04-19 14:38
door Dani
Welkom op Bokt! Je topic staat nu op [FZ] Forumzaken, het onderdeel voor vragen over Bokt. Ik denk dat jouw topic beter past op [WWW] Wie, Wat, Waar, het subforum waar nieuwe leden zich voorstellen. Ik verplaats je topic dus even.

Er is inderdaad het onderdeel [BB] BeestenBoel waar je vragen over honden (en dierenartsen) kunt stellen. Maar zoals hierboven uitgelegd kan je daar pas topics maken als je 25 nuttige paardgerelateerde berichten hebt geplaatst en in de Kudde zit. Hoe dat precies werkt staat hier uitgelegd: https://www.bokt.nl/wiki/Bokt:Help#Waar ... e_kudde.3F (en lees vooral de Help verder even door, staat veel nuttige uitleg in!)

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-04-19 20:49
door Joske91
Welkom.

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-04-19 01:52
door Mariposa2
Hoi allen,

Thnx. Ik moest niet in het paarden forum zijn, maar ealders ....ho kan ik dat veranderen?
Groetjes

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-04-19 01:53
door Mariposa2
Hoi,

Elders bedoel ik natuurlijk

Groetjes

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-04-19 05:22
door kleinvosje
Mariposa2 schreef:
Hoi allen,

Thnx. Ik moest niet in het paarden forum zijn, maar ealders ....ho kan ik dat veranderen?
Groetjes


Dan moet je een account aanmaken op www.hondenforum.nl ! Succes! Dit account hier heb je nu, als je echt helemaal niks met paarden hebt, kan het vast weer verwijderd worden!

Re: Hallo ik ben nieuw hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-04-19 14:26
door Mariposa2
Misschien kan ik mijn vraag ook wel hier stellen. Ik heb een recept van een Nederlandse dierarts, wil de medicatie in Duitsland kopen. Was naar een dierenarts daar gegaan maar die zeggen: dan doen wij het het onderzoek opnieuw en schrijven we een Duits recept uit of kan het hier gekocht worden. Maar nu heeft dat onderzoek veel gekost in Nederland en willen we de medicatie in Duitsland bestellen of halen. Kan en mag dat en heeft iemand daar ervaring mee?

Re: Hallo ik ben nieuw hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-04-19 05:22
door kleinvosje
Das een specifieke vraag. Ik kan me voorstellen dat de Duitse dierenarts zegt dat hij eerst zelf het onderzoek wil doen, want iedereen kan wel zeggen dat het een recept van een dierenarts is. Waarom wil je het in Dld halen? Is het daar zo veel goedkoper? Waarom heb je het onderzoek in NL uit laten voeren en niet in Dld?

Re: Hallo ik ben nieuw hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-04-19 12:43
door Mariposa2
Nou Het is niet voor mij. Een vriend van me heeft een hondje. Die is ziek, heeft het aan het hart en in Dld is het inderdaad goedkoper. Hij heeft al 800 hier aan onderzoeken betaald en wil dat niet opnieuw overdoen in Dld. Ik gaf hem die tip, omdat ik zelf wel een duitse dierenarts heb. Ik snap de arts maar hem ook. Ik ben nu via I net toch aan het kijken of het mogelijk is.