aan wat is jullie paardje gestorven?

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Ymor, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

kristinaaa97
Berichten: 95
Geregistreerd: 14-12-09
Woonplaats: Zutphen

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-10 13:59

nou.. het was eigenlijk mijn soort van verzorgpony, ik kwam 1 x in de week met nog 3 meisjes shets verzorgen en dan de ene week bij Mauntie en een haflinger en de andere week bij 3 shets en nog veulen (ook shet)....

en toen op een dag, vrijdag 6 juni 2008, voor school toen kwamen 2 meisjes die ze ook verzorgden naar me toe en zeiden dat mauntie was laten inslapen.. eigenlijk zeiden ze kristina! kristina! weet je hoe erg? mauntie is dood!

en dan heb ik altijd dat je ik het wel hoor maar dat ik het niet door krijg, ik dacht: ohw.. mauntie is dood.
en toen begon het, ik zat toen dacht ik in groep 8 en ik was de hele dag verdrietig enzo.. en toen bij het overblijfen barstte ik in tranen uit, ik kreeg een moeder nog zo ver me naar de wei te brengen zodat ik hem nog kon zien maar hij was al weggehaald.

ik wist eerst niet waaraan, ik ben ook een aantal keer niet naar die shets geweest, gewoon omdat ik dacht anders in tranen uit te barsten. later is iemand van de school voor me op zoek gegaan naar mensen die meer wisten over mauntie.. en toen ben ik erachter gekomen dat hij hoefbevangen was, al een hele tijd en ik had helemaal niets van hem.. alleen maar herrineringe. later had ik 1 foto gekregen en via de mail nog een paa, maar ik ben me wachtwoord kwijt en nu heb ik dus die ene foto en dat is alles.


maar hij is dus overleden aan hoefbevangenheid.... en hij had al zo een raar leven, hij was namelijk gewoon door iemand daar in de wei gezet en toen daar achtergelaten, niemand wist precies hoe oud hij was en wanneer hij was geboren enzo... alleen maar dat hij volgens de dierenarts warschijnlijk ong. 18 jaar is geworden.helaas is de eigenaar van de pony's verhuisd.. en de pony's gingen mee. er staan er nu 2 maar die mag ik niet verzorgen ;( |(

en dan waren er nog 3 andere pony's die ging ik dan warschijnlijk verzorgen en misschien ook rijden maar die zijn zomer 2009 verhuisd en nu weet ik niet waar die zijn.


maar om een héél lang verhaal kort te maken, Mauntie is laten inslapen vanwege hoefbevangenheid

Mauntie♥ † 05'06'08
Nickey-G ♥ † 26'11'10
Mini Mouse♥ † 23'04'11
Simba van de Holtmaat♥ † 28'11'11

kristinaaa97
Berichten: 95
Geregistreerd: 14-12-09
Woonplaats: Zutphen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-10 20:08

heb nu ook dat filmpje gezien van StippTwingo ......

is mooi!! en ik zit hier dan ook letterlijk met tranen in de ogen achter de laptop....

jammer dat ik maar 1 foto heb van Mauntie, anders zal ik ook wel een filmpje maken ofso,

maar dat filmpje van StippTwingo was dan wel heel mooi! je ziet ook dat jullie een hele leuke tijd hebben gehad, en zo fijn is het niet als je paardje te dun is! (spreek uit ervaring)

Mauntie♥ † 05'06'08
Nickey-G ♥ † 26'11'10
Mini Mouse♥ † 23'04'11
Simba van de Holtmaat♥ † 28'11'11

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Focussed, Mediatoolkitbot, wisja en 2 bezoekers