afstammelingen willem van steenbergen

Moderators: Neonlight, balance, Ymor, RianneH, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Jonine

Berichten: 3
Geregistreerd: 03-04-18
Woonplaats: Ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-18 02:43

Willem van Steenbergen... ik kan nergens op internet meer iets over de fokker Henk de Brouwer vinden ?? Ik heb een zoon van Willem,2007 bij hem gekocht..... en zou graag willen weten hoe het met zijn vader en fokker Henk de Brouwer is ? Alle links zeggen me dat : Deze site is niet bereikbaar... Blijf het maar vreemd vinden.... Wilson, de zoon van Willem is inmiddels 15 jaar oud en in de bloei van zijn leven! Inmiddels omgedoopt tot Samson ( Sam ) en lijkt ondanks wat KG teveel erg op zijn vader :) Kan iemand mij vertellen hoe ik op een site van Henk de Brouwer kan komen ??


Jonine

Berichten: 3
Geregistreerd: 03-04-18
Woonplaats: Ridderkerk

Re: afstammelingen willem van steenbergen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-18 23:41

Misschien ligt het aan mij ? Maar ik kan niets vinden in de link over Willem ? Maar is Henk de Brouwer gestopt dan ?? Verbaast me nl dat Willem in de verkoop is gegaan.... Wel fijn dat hij bij zijn oude Amazone terecht is gekomen !

Jonine

Berichten: 3
Geregistreerd: 03-04-18
Woonplaats: Ridderkerk

Re: afstammelingen willem van steenbergen

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-18 01:30

Hey, fijn te horen dat Willem een goed nieuw huisje gevonden heeft en het goed met hem gaat :)
Is hij nog steeds zo'n Beauty ?
Aha vandaar dat er niets meer over Henk te vinden is op internet... ik blijf nog steeds proberen een bepaalde foto site te vinden, Henk heeft toen in 2007 de naam van die site gegeven waar foto's van een wedstrijd met vierspan op staan. Dat waren dus de vader en moeder van mijn Sam(toen was zijn naam nog Wilson) dus Willem en Agave lopen voorop, en achter loopt Sam rechts en zijn zusje links vertelde Henk. Ik heb dat jaar met kerst een kerstkaart van Henk gehad met een foto van dit vierspan. Maar ik weet niet meer welke site het was... jammer want er staan nog meer foto's van Sam in dat vierspan, en zou ik graag nog terug zien. Heel stoer om te zien :) Weet iemand die site ?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 bezoekers