Naar keuring met jaarling fries

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Ymor, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Isabelle_H
Berichten: 71
Geregistreerd: 31-08-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-17 14:40

Als tip wil ik je meegeven dat je het beste een keer naar een keuring kunt gaan kijken waar ook een rubriek is met jaarlingen. Deze vindt je op de site van het KFPS met keuringsdata en dan kijken waar er ook jaarlingen zijn ingeschreven.

Daarnaast zijn er een aantal regels waar je je aan dient te houden, ook deze zijn allemaal terug te vinden op de site van het KFPS, maar denk bijvoorbeeld aan: Voorbrenger en aanjager moeten in het wit gekleed zijn. (wil je hem zelf voorbrengen? of laten voorbrengen door een ander? zelf is oefenen en hard kunnen lopen, een ander is van te voren overleggen zodat jij en je paard weten wat de bedoeling is)

Daarnaast geldt voor de jaarlingen een wit HALSTER (GEEN HOOFDSTEL MET BIT)

Een jaarling meenemen naar de keuring is leuk en leerzaam, maar bereid het goed voor zodat het voor het paard ook leuk en leerzaam is en van toegevoegde waarde. (wat eenmaal op het papier staat krijg je er nooit meer vanaf, dus een slecht keuringsresultaat blijft altijd zichtbaar, maar een goed keuringsresultaat daar in tegen natuurlijk ook).

Veel succes en plezier


Isabelle_H
Berichten: 71
Geregistreerd: 31-08-12

Re: Naar keuring met jaarling fries

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-07-17 14:47

ps op 20 augustus is de fokdag van Belgiƫ en de fokdag van Duitsland, misschien een idee voor je om op 7 augustus (1e maandag van augustus) in Hilvarenbeek te gaan kijken. Daar zijn tot nu toe 10 jaarlingen aangemeld voor de keuring en is waarschijnlijk nog redelijk te doen qua reisafstand voor je.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: PetalBot en 1 bezoeker