verslag Holten (aanvullingen zijn welkom)

Moderators: MirandaT, Essie73, Duhelo, Muiz, Ods

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-09-01 20:03

Zo, nog ff Holten gereden...
Vanochtend vroeg op (6 uur), en niet gegeten omdat ik dat er toch allemaal alleen maar uitkots (en ik zou niet weten waarom, maar het gebeurt). Paarden ingeladen en op naar Holten. 't Was erg leuk, eerst paarden gekeurd en daar begon de pret al: Voltrack had een hengst ontdekt en moest heel nodig opbieden tegen zo'n stoere gozer. Dus de beer was los. Doettie anders nooit hoor enzo, maar nu dus wel. Verder liep er nog een leipe merrie die natuurlijk ook even attent moest worden gemaakt op Vol's aanwezigheid (HIJ IS RUIN for christs sake). Het monsteren in stap ging nog wel, maar in draf liep hij mij zowat omver, dus ik moest hem wel eventjes wijzen op het feit dat hij met mij mee was, en ik niet met hem. Goed, uiteindelijk ging t wel en werd hij heel gewoon goedgekeurd. Hercules gaf nergens om en kwam ook zo door de keuring. Nog even wat over de wei waar de trailers stonden gewandeld, en opgezadeld maar. Inmiddels waren onze grooms Heike en Bart ook gearriveerd. Net toen ik mijn voet in de beugel zette dook opeens Ilona op. Ff snel 'hoi' gezegd en op naar de start. Bij de start wilde Voltrack het pand niet verlaten. Na een flinke lel en een schop liep hij in een dribbel galopje naar buiten (wat een zeikerd!). In de 1e honderd meter ging mijn vaders chap stuk, en na wat gemorrel en gerommel heeft hij hem gewoon afgerukt (de beste oplossing). Hij had nog onwijs veel geluk dat 'per ongeluk' zijn oude chaps mee waren, zodat hij dus gewoon verder kon en mocht rijden (je moet wat aan je benen hebben met open beugels). Goed, toen konden we dan beginnen. Heel rustig wat gedraafd, galopje gedaan na de 1e 5 km, en tussen de 10 en 22 (p/a controle) hebben we 15 km/h gereden. Helaas hadden we in het begin al flink wat minuten verloren. Bij de p/a glansrijk ok gekeurd met 52 (Vol) en 48 (Herc) als pols (je mag max 60 hebben). Heel raar: op het pad erheen dacht ik: NU issie 60 (dat voel je wel ong aan), en even later dacht ik nog: 52 of 48 (voor Vol)... Gek is dat dan. Na de p/a hebben we bijna alleen maar gegaloppeerd (goed getrainde bullies), en dus schoten we lekker op. We hebben toen wel minuten goed gemaakt, maar niet genoeg. Op een gegeven moment kwamen we dan op de hei waar we tegen een berg (de holterberg) op galoppeerden, boven gekomen was ik echt verbijsterd door het uitzicht. Echt schitterend! De hele rit was onwijs mooi (ik had alleen nog maar gegroomd vorig jaar), en de paden waren echt perfect voor een rit. Alles prima aangegeven. En halverwege kwamen we Maartens moeder nog tegen die paaltjes zocht (paar gefrustreerde wandelaars of niet wedstrijd ruiters hadden ze eruit gerukt). Prima geregeld! We hebben 3 miezerspetjes regen gehad, en toen we naar huis gingen begon t pas echt.
Erg leuk was ook Vol's grote broer: Macho Man die heel cool bij de keuring stond waar Voltrack nogal wat irritante stennis bakte (echt zo irritant, maar daar is hij dan arabier voor). Onderweg zag hij ook nog ik weet niet wat voor enge dingen, dus ik heb hem flink uitgescholden voor kwpn-er met een te hoog iq (en nog wat echt lelijke dingen). Toen we weer finishten overigens wilde hij weer niet naar binnen (je mot wat als je Vol heet, en Track van achteren), bij de finish had hij weer 52 (ik dacht nog: we kunnen meer draven), en Herc had 56 (die had niet meer moeten draven, want hij werd later gekeurd). Bij de p/a kwam trouwens Karin ook nog opdagen. En bij de finish zat Ilona met Sonja (toch?) te schrijven, en Karin was helemaal in haar eentje het Secretariaat, ze zat trouwens wel breeduit te grijnzen. Maarten heb ik alleen even bij de start gezien (nog gezwaaid, en daarna liet Voltrack even weten dat HIJ alles bepaalt, en niet ik, dus wanneer we starten ook). Bij de nakeuring was Vol niet meer vervelend, maar wel even gek als anders *zucht*. Heike en Bart zijn daarna naar de Welsh Veiling gegaan in Ermelo (was het trouwens nog niet afgelopen?), en wij zijn spoedig huiswaarts gekeerd (hoopten we).
Juist, dat hoopten we wel ja. Bij AC restaurant Stroe kregen we opeens een lekke band aan de trailer. Gelukkig regende het niet, en konden we ijs halen, hadden we nog eten en was alles verder prima, maar toch. We hebben bovendien slechts een half uurtje op de ANWB man moeten wachten. Waarvoor mijn lof, wat een helden zijn dat als je ze nodig hebt! De band was zo gepiept (kan ik ook met zo'n krik als hij had), en we konden weer verder. Geen rare dingen meegemaakt, behalve de vader van Lidwien die opeens naast ons reed vlak bij huis. Nog even gezwaaid naar hem en de hond, en toen we thuis kwamen stond hij er al om Lidwien weer mee terug te nemen.
Kortom: we zijn geslaagd en hebben waar we voor gekomen zijn, was leuk Heike weer te zien (die deed lekker rustig aan en liet zich vooral niet opjutten door de rest), en Bart, Ilona, Karin en Maarten (al was t maar heel ff) natuurlijk.

Laudine (niet half zo gaar als vorige week, al moest ik wel erg vroeg op staan)

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 22:08

Zal ik dan maar de spits afbijten van alle overige aanwezige bokkers in Holten??? Okay, wat kan ik nog toevoegen aan het boeiende verhaal van Laui! ja, het klopt, ik was met Sonja, niet de Sonja van bokt, maar dat hadden jullie al door. was idd effe snel hoi zeggen tegen jou. ik moest eerst drie keer kijken of jij het wel was, je zag zo wit man! Het was dat ik bart herkende van een foto op BOKT, en dat ik toen wist dat ik goed zat. Bart keek echt heel verdwaasd toen hij opeens iemand hoorde schreeuwen "HEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! Ik zit hier goed!!!" hahaaha, jup, het was Jurga!!! Die ondertussen stond te kwijlen toen ze naar Voltrack keek.... Kwijl Erg goed gereden laudine, hartstikke netjes en ja die Voltrack toen 'ie de bak uitmoest...hahahaha Haha! Grappig zag dat eruit! Erg komisch beest! Was erg leuk hoor, tijden noteren en tegelijkertijd Maarten achter de bar uitlachen!!! hahaha, dat was pas lachen! Erg leuk dat ik Heike en Bart en Nonnie en Navy heb gemeet!!! Was erg gezellie deze dag!!!! Liefs Iloon

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

carola

Berichten: 8113
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 22:27

Eigenlijk zou Holten mijn eerste endurance wedstrijd worden. Maar omdat mijn knollie nog niet gechipt was kon ik niet meedoen!!!

Ik heb me vandaag wel vermaakt op een wedstrijd van m'n zusje (ze was 1e en 2e, door mijn 'fantastische' gegroom). Maar ja, toch had ik 'heimwee' naar holten, want ik had ook zo graag meegedaan!

En nou jou leuke, uitgebreide verslag ben ik al helemaal zielig...... Verdrietig Verdrietig Verdrietig

Maar ja, volgend jaar ben ik hoop ik er wel te vinden!

Eindig niet, maar begin! (quote Dorine)

BartVB
Eigenaar

Berichten: 39670
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem
Ik ben vrijdag, zaterdag en zondag op Horse Event

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 22:39

Heb maar korte aanvulling voor het moment:

http://www.vanbragt.com/fotos/?set=Endu ... mode=thumb

(wederom met dank aan Guinnefer voor de geweldige foto's! Thanks guinnie!)
_________________
"It never hurts to help" -- Eek the Cat

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: BartVB op 2001-09-01 22:40 ]</font>

Sundancer

Berichten: 9704
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 22:44

Afbeelding
krijg je je spieren van die je nog niet hebt Tong uitsteken

[Edit Karin] formaat foto aangepast [/edit]

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Karin op 2001-09-02 20:49 ]</font>

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 22:51

Jaaaaaa ik was er ook en vond het errug gezellie Haha! Heb Maarten gezien, enne, Ilona, en Karin, en nog snel ff Bart en Heike. Laui heb ik helaas niet gesproken, maar wel ff snel gezien in de binnenbak na de finish met hercules Haha! En Navy ook niet gezien helaas...Volgende keer beter!

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 23:10

ik dacht al waar komt het verslag waar ik dan een fijne aanvulling op kan geven.

vanmorgen was het vroeg opstaan voor me. bart kwam me namelijk om half acht ophalen. Daarna op naar Holten.

daar heb ik voor het eerst gegroomd. Je hebt snel door wat er moet gebueren maar er waren grooms genoeg dus echt veel hoefde ik niet te doen.

Ik vond het wel leuk om te doen en wie weet help ik nog een keertje.

daarna zijn bart en ik naar ermelo gereden waar de welsh keuring aan de gang was. jammer was dat er voor de pony's weinig werd geboden. 1600 gulden voor een twee jarige welsh Cob merrie(palomino) is niet duur. daarna de rit naar huis waar ik nog lekker even heb geslpane in de auto. Want wat is zo'n dag vermoeiend. ik kon mijn ogen gewoon niet open houden.

Nog even met bart gegeten bij de Mac. En toen naar huis

Kortom een geslaagd maar vermoeiend dagje

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 23:26

Pffffffffffffffffff, zucht, steun, kreun *ligt languit in de stoel voor de computer*. Yep, de 14 endurance-wedstrijd over de holterberg is een voldongen feit. Het zit er weer op. Het liep dit jaar zo gesmeerd als het maar kon. Het kwam bij mij over alsof er iets mis was terwijl dat toch echt niet het geval was. Hiermee bedoel ik dus dat het anders was dan andere jaren. Het liep gewoon zo snel en werkelijk zonder 1 klein probleempje!!! Party!!

Allereerst wil ik nog even hallo zeggen tegen de bokkers die ik vandaag voor het eerst IRL mocht ontmoeten (enneuh Laui! dat een keer zwaaien dat gaan we voor een volgende keer maar even iets beter doen hoor, dat stelt natuurlijk ook niet veel voor Knipoog ). Tja, het was zo druk op sommige momenten dat ik niet eens ff weg kon om met mensen te kletsen. Maar goed, dat zijn we gewend tijdens zo'n dag.

Vanmorgen ging om 6 uur alweer de wekker (+ 10 minuten omdat karin haar nest niet uit kon komen Haha!). Mijn broer, een vriend van ons, Karin en ik zijn blijven slapen in het juryhok met 10.000 muggen (m.a.w. geen oog dichtgedaan!!!). Hierna ging alles in een stroomversnelling en was de dag ook weer heel snel voorbij. Tja, aangezien ik (zoals altijd) aan de kant van de bar stond waar het bier geschonken werd kan ik niet zoveel vertellen over wat er in het veld allemaal gebeurde, maar in de manege des te meer. De starter en de finisher (Jan en Bertus) waren zoals altijd weer een team!! Deze lui zijn altijd zo gek als een deur en weten de start en finish altijd weer tot een feest te maken en iedereen een goed gevoel te geven.

Wanneer je de mensen aan het bedienen bent kom je ook een verscheidenheid aan mensen tegen en zie je eigenlijk iedereen die aan de rit meedoet. Errug leuk. Sommige mensen komen al 14 jaar omdat ze onze gehaktballen zo ontzettend lekker vinden!! (Ok, ok, ze komen ook om te groomen, maar dat is voor hun bijzaak Haha! ).

Enneuh Ilona!!!!: wat nou uitlachen, jij hebt je ook uit de naad gewerkt achter de bar hoor!! Knipoog En denk maar niet dat ik je heb zien zweten terwijl je aan het werk was bij het schrijven Haha! Tjonge, je leek wel druk op sommige momenten.

Nogmaals, vond het leuk om op deze manier toch een aantal bokkers te ontmoeten die ik niet kende IRL. Dat maakte dit jaar toch een beetje een speciale ervaring, ondanks het feit dat het voor de 14e georganiseerd werd. Tja, hoop dat het volgend jaar een megameeting wordt. Iedereen is iig van harte uigenodigd!!!

groeten, Maarten

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: maarten op 2001-09-01 23:34 ]</font>

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-01 23:50

ah leuk verslagje en leuke foto's ook.laui welke klasse rijd jij?
ik was even t aad aan het babbelen op stal vandaag(dat grijze mannetje)en hij heeft me het een en ander uitgelegt over de wedstrijden enzo........dus ikke was benieuwd welke klasse jij rijd?
aad was vorige week in austerlitz 1ste van klasse 2 geworden.cool he?
volgende week heeft hij winterswijk...........doe jij nog aan mee?

soms is het beter om te zwijgen

Nimber

Berichten: 25818
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 07:59

aaaaah leuk man!!!! enne laudi nou moet je wel naar de apeldoornse komen ik wil ook met jou meeten!!!!!!!!!

http://www.kimtelgen.nl
Cranio sacraal therapeut en instructrice

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-09-01 10:58

Ik reed gister klasse 1 omdat we vorige week klasse 2 reden (heb Aad gezien, niet gesproken, dus geen groetjes gedaan, had t nogal druk met Vollebol etc.)
Ik vond het wel erg leuk, vooral de manier waarop Voltrack gewoon ging, en wat we gelopen hebben was zomaar 15km/h, we hebben alleen wat tijd verspeelt met de chaps...
Maarten: hoeveelste zijn we geworden?

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Spirit

Berichten: 27556
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 12:04

Gaaf zeg!!! Leuke foto's ook Haha!

You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Spirit

Berichten: 27556
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 12:09

Ehh BTW: Er staat boven deze foto:
Een verdwaalde kar (oid) met twee fjorden

Afbeelding
Afbeelding

Zijn dat Fjorden??? Of ben ik gewoon BlonT om te denken dat dat GEEN Fjordjuhs zijn? Maar Haflingers? *LOL*

[Edit Karin] formaat foto's aangepast [/edit]

_________________
<font color="white">Jaaa.. Miss Non Bokt Snob!!! En ik wil trouwen met Imatador!!!
<font color="deeppink">Lieve Bolivia, wat ben ik blij
Met jou als verzorgpaard...
Je bent echt meer dan een miljoen waard!</font>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Spirit op 2001-09-02 12:11 ]</font>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Karin op 2001-09-02 20:54 ]</font>

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 12:14

huh?volgens mij zijn dat ook halfingers

soms is het beter om te zwijgen

LadyMadonna

Berichten: 59578
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 12:18

haha, ik wilde net bart op zijn flikker gaan geven hier, maar jullie zijn me voor

Zij HAFFIES!!!!! bart!!!!

Spirit

Berichten: 27556
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 12:26

*LOL* Schijnheilig Pling
Btw Laui, ik heb geloof ik dezelfde chaps als jij Haha!

_________________
<font color="white">Jaaa.. Miss Non Bokt Snob!!! En ik wil trouwen met Imatador!!!
<font color="deeppink">Lieve Bolivia, wat ben ik blij
Met jou als verzorgpaard...
Je bent echt meer dan een miljoen waard!</font>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Spirit op 2001-09-02 12:28 ]</font>

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-09-01 12:37

Kentaur chaps zijn t... Heel fijn, die van mijn vader begaven het gister, dus toch maar zijn oude chapjes aangetrokken... (halverwege ergens)... Was lollig eigenlijk. Hebben we daar met 2 niet-begrijpende paarden staan hannesen....

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 13:44

Laui, jij bent 9e geworden met een rijtijd van 2 uur en 42 minuten. Je gemiddelde snelheid was daarmee 13,7 km/uur en je vader is 10e geworden met een gemiddelde snelheid van 13,62 km/uur.

Oh ja, een andere bokker die mee heeft gedaan is NaVy. Zij deed de 27 km maar helaas met een te lage snelheid. Hierdoor werd zij dus niet geplaatst. Ik wil alleen nog wel even vertellen dat dit kwam omdat ze uiterst sportief was. Bij de PA (pols-ademhaling) heeft zij gewacht op iemand waar ze mee samenreed. Het maakt dan niet uit of je niet geplaatst wordt. We zeggen altijd bij de endurance: to finish is to win. Dus voor NaVy nog even een felicitatie!!!! Party!!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: maarten op 2001-09-02 13:47 ]</font>

UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 15:53

Nou ik heb er spoijt van dat ik e rniet bij was snif snif snif.

Gave foto's ene nog ff en Bart gaat ook endurance rijden groomen kan hij in iedergeval al goed Party!! Warm houden dus. Knipoog

BartVB
Eigenaar

Berichten: 39670
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem
Ik ben vrijdag, zaterdag en zondag op Horse Event

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 16:41

Hahahah, OMG, heb eigenlijk niet eens naar die foto's gekeken toen ik bezig was met de titels. Silly me.. Zelfs IK snap het verschil tussen een haf en een fjord nog wel :0
Ga het meteen ff veranderen. Dom zeg *LOL*

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Sundancer

Berichten: 9704
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 17:06

ja dat is dom he

Karin

Berichten: 62223
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 20:25

Eindelijk, nog een reactie van iemand die bij de Holterbergrit was, en hoe! Ik zou vrijdagavond al gaan helpen, was extra vroeg van huis weggegaan maar reed meteen bij Utrecht al een file van 20 km in op de A28... Anderhalf uur naar Hoevelaken, dat 30 km verderop ligt *frustratie* en toen nog ruim een uur naar de Holterberg. Maar gelukkig was er nog genoeg te doen toen ik ein-de-lijk om kwart voor 9 in Haarle aankwam. Het leukste werk was nog het afplakken van de omleidingsborden op weg naar de manege, de gemeente had beloofd om ze weg te halen maar helaas waren ze dat vergeten. Dus toen stonden Maarten en ik 's avonds om een uurtje of 11 op een verlaten landweg te goochelen met vuilniszakken en plakband, bijgeschenen door de koplampen van Maartens auto Haha! .

Voordat we goed en wel sliepen (in het juryhok boven C Lachen ) was het een uurtje of half 2. Hoewel, sliepen: die !@#$% muggen hadden ons goed te pakken. Vooral mij, de volgende ochtend zat 1 oog half dicht en m'n hele gezicht zat vol bulten. Ja fijn... Nog fijner toen ik op de vroege ochtend ook nog een haak van een sleutelhanger dwars door m'n vinger kreeg, gelukkig niets ernstigs, maar als je ooit een vishaak in je vinger hebt gehad weet je wat ik bedoel (gelukkig had deze nog net geen weerhaak... *auw*).

Anyway, om 7 uur kwamen de eerste mensen voor koffie. Dat waren de mensen die met hun paarden op het parkeerterrein hadden overnacht. Ongelofelijk brave paardjes, je zet een paar prikpaaltjes neer met een lint er omheen en ze denken er niet over om te ontsnappen! Men had wel wat moeite met wakker worden, maar het was dan ook nog wel erg vroeg. Tussen 7 en half 9 zijn we nog druk geweest met alle voorbereidingen voor de eerste starts (Maarten, Michiel en ik achter de koffie-en-broodjestafel) en toen was het voor mij tijd om er even een paar uurtjes tussenuit te gaan: 'eventjes' naar de Levade in Ermelo en weer terug om m'n zusje te helpen met losrijden en voorlezen Lachen . Zowel op de heen- als op de terugweg met 140 over de A1 gescheurd (Bart: "Oh, dat mag niet!" Schijnheilig), zodat ik er maar 35 minuten over deed ipv de 45 minuten in een normaal tempo. Op de terugweg was ik daarom exact (yep, 2 minuutjes speling!) op tijd op Laudine en haar vader te zien aankomen bij de P/A. Bart, Heike, Laudines moeder, Guinnifer en Lidwien waren weer fanatiek aan het groomen en ik heb ook nog een paar flesjes water over de paardjes mogen uitkieperen voordat ik weer naar de andere kant van de Holterberg moest om wat dingetjes te doen op het secretariaat.

Vanonder mijn partytentje kon ik mooi de binnenkomende ruiters in de gaten houden. Behalve Laudine en haar vader deed ook Mandy (Navy) mee. Manon (Nonnie) kwam ook nog langs met vriend en hond (die van haar usericon) en toen waren er weer een paar meetingen geboren Haha! . Ondertussen stond de soep op en lagen de gehaktballen lekker te pruttelen in het vet - volgend jaar wel aan dat bordje VET-KEET denken hè jongens! Haha! ) en tegen een uurtje of 3 waren alle deelnemers weer binnen, zelfs die arme IJslander met een pols van 80...

Aan het eind van de middag was er natuurlijk nog de prijsuitreiking. Het mooiste moment van de dag vond ik het moment dat de oudste deelnemende pony, Happy (26), van de organisatie (= ouders van Maarten) een beker kreeg met daarop de tekst 'Hulde aan Happy'. Zijn baasje was helemaal ontroerd en dat werd nog versterkt toen ze ook nog tweede in hun klasse bleken te zijn! Op de uitslagenlijsten zag ik dat de laagste gemeten pols 36 was, bij 4 paarden, en daar was Happy er eentje van (Laui, Hercules trouwens ook!). Ongelofelijk hè, zo'n oud paardje en dan nog zo fit!

Na de prijsuitreiking zijn we met z'n allen (zo'n 20 man helpers) gaan opruimen en om 8 uur zat het er voor mij op, want mijn ouders wilden me ook nog graag even zien. Het was een hele leuke dag, erg goed georganiseerd ook (applaus voor Maarten en z'n familie!) en hopelijk ben ik er volgend jaar weer bij, maar dan als deelnemer! Ik heb Lautje al zo gek gekregen dat ze me Ameretto wil lenen, dus dat wordt vanaf het voorjaar trainen, samen met Maarten en Jelka! En als Ilona en Jurga dan ook nog mee doen, dan is ons team compleet! Mmm... maar nu eerst maar afwachten of ik er in het voorjaar nog steeds zo over denk... De Holterberg is zowel voor Maarten als voor mij een thuiswedstrijd (ik reed er vroeger al bijna wekelijks met Manjo), dus de weg kennen we in ieder geval... Haha!

Dit zandpad bijvoorbeeld was Manjo's favoriete voluit-zo-hard-als-je-kunt-en-zo-hard-als-je-korte-beentjes-je-kunnen-dragen-in-keiharde-rengalop-pad... Haha!
Afbeelding
_________________
<FONT COLOR="DARKBLUE"> It takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone and a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone.</FONT>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Karin op 2001-09-02 20:59 ]</font>


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 21:16

Karin, ik doe echt wel mee hoor, met mijn knollie!!! Effe zien hoe ik dat ga versieren met mijn veulen, maar dat is tegen die tijd al vijf maanden...Moet makkelijk kunnen! Ik heb er nu al zin in, we gaan gewoon alvast voorpret hebben!!!! Iloon *LOL*

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker