Regels en Richtlijnen [BM] BoktMeetings

Moderators: Ods, NadjaNadja, Duhelo, Muiz, MirandaT, Essie73

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Moderators

Berichten: 105
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en Richtlijnen [BM] BoktMeetings

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-15 16:19

Welkom op [BM] BoktMeetings!

Motivatie en toelichting op het forum
Heb je zin om met andere bokkers iets leuks te doen? Plaats hier je oproep en natuurlijk later je ervaringen. Ook kun je dit forum gebruiken om een meeting te plannen met een besloten groepje Bokkers. En natuurlijk kun je hier ook je verslagen kwijt!

Richtlijnen
  • Besloten boktmeetings zijn toegestaan. Het is natuurlijk leuk als je met de groep mensen die steeds in het zelfde topic aanwezig zijn een leuke meeting kunt organiseren. Om dit duidelijk te maken plaats je in de eerste post van een nieuw gestart topic op BM een link naar het topic waarvoor de meet georganiseerd wordt.
  • Meetings/Evenementen met een lichte commerciële inslag zijn toegestaan. Denk aan een kleine vergoeding voor een lunch of andere versnaperingen. Onderstaand geeft aan waar je welke meeting/evenement kan plaatsen, maar je kan er ook voor kiezen een evenement/meeting te plaatsen op een van onze Rassenpraat fora.
    Per evenement/meeting een topic, mocht hetgeen wat je wil bespreken erg afwijken van het topic kan er nog een topic geopend worden, maar altijd in overleg met een Moderator.
  • Topics van 15 pagina’s of meer worden verplaatst naar [HK]

Gerelateerde fora

Bedankt voor het lezen van dit topic. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- Duhelo
- Essie73
- MirandaT
- Muiz
- NadjaNadja
- Ods


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, SpeechLess en 5 bezoekers