Bokt.nl • Foto voorpagina leidt naar "blanco" pagina wiki
Pagina 1 van de 1

Foto voorpagina leidt naar "blanco" pagina wiki

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-01-18 13:00
door JPitty
Wikifoto op de voorpagina is vandaag (5 januari 2018) van de Kerry Bog. Zegt me helemaal niks, dus ik klik op de foto in de hoop op de Wikipagina wat meer over dit ras te leren. Helaas kom ik van koude kermis thuis, op de pagina staat totaal geen informatie -O- Er staan wel 2 foto's, maar de informatieve vlakken is totaal niks ingevuld: https://www.bokt.nl/wiki/Kerry_bog.

Kan iemand mij uitleggen waarom deze foto dan wel in uitgelicht staat? Als ik een de voorpaginafoto aanklik, doe ik dat om op de wiki iets te leren over het onderwerp en zodoende mijn kennis te vergroten. Dat lukte met deze foto dus niet zo best...

Re: Foto voorpagina leidt naar "blanco" pagina wiki

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-01-18 18:18
door Aurora3
Vervelend dat je het gevoel hebt dat je van een koude kermis thuis komt. Het is natuurlijk niet de bedoeling om op een zo goed als lege pagina terecht te komen via een foto op de voorpagina.
Dat dat nu toch gebeurt komt waarschijnlijk doordat er wat problemen waren met de software die de foto's voor de voorpagina selecteerde. Er werd heel regelmatig dezelfde foto getoond en dat vonden heel veel bokkers vervelend. In een poging om dat op te lossen zijn er toen in korte tijd heel veel foto's toegevoegd aan de categorie met voorpagina foto's. Wellicht is deze foto toen ook toegevoegd en is over het hoofd gezien dat het artikel leeg was.

Voor nu zal ik de foto verwijderen uit de categorie met voorpagina foto's. Bedankt voor de melding.

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-01-18 18:19
door JPitty
Melden is heel graag gedaan Aurora3! Fijn dat jullie dit zo oppakken!