Regels en Richtlijnen [RIJ-ITP] Rijden in the picture

Moderators: RianneH, Lous, Neonlight, balance, Melissa0304

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Moderators

Berichten: 105
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en Richtlijnen [RIJ-ITP] Rijden in the picture

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-11 22:32

Welkom op RIJ-ITP

Motivatie en toelichting op het forum
RIJ-ITP is bedoeld voor alle leuke rijfoto's van je paard. Als je graag dressuurfoto's wilt laten zien maar niet specifiek op zoek bent naar rijtechnisch commentaar kun je je foto's hier plaatsen, net als bosritfoto's, en alle andere rijfoto's die niet op de overige ITP-fora thuishoren.

Vaste regels
 • Op foto's zit altijd copyright. Plaats dus geen foto's die je van internet gehaald hebt en/of die niet door jou gemaakt zijn, tenzij je hier toestemming voor hebt.
 • Hoe je foto's kunt plaatsen is hier te lezen.
 • Net zoals op alle fotofora mogen maximaal 15 afbeeldingen per topic geplaatst worden. Zorg dat deze zichtbaar zijn: alleen een link naar een fotoalbum elders is niet toegestaan. Als je meer dan 15 foto's wilt laten zien, kun je die wel als link erbij plaatsen.

Richtlijnen
 • We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om z'n foto's met de rest van Bokt te delen. Daarom vragen we je om als richtlijn aan te houden niet vaker dan één keer per week foto's op dit forum te zetten. Eventueel kan je je topic updaten met foto's, maar zorg dat je niet meer dan 15 foto's per pagina plaatst.
 • Vraag voordat je foto's plaatst van paarden die niet van jou zijn toestemming aan de eigenaar van de paarden. Houd er rekening mee dat de eigenaar hier misschien bezwaar tegen heeft.
 • Het is op RIJ-ITP toegestaan om rijtechnisch commentaar te geven, maar houd er rekening mee dat iemand bewust een topic op RIJ-ITP zet en niet op RT-HAW wat daarvoor bedoeld is. Lees eerst ook de tekst bij de foto's door: misschien rijdt een vriendin of kennis die niet op Bokt zit, en heeft uitgebreid commentaar geen zin.
 • Negatief commentaar is toegestaan, mits opbouwend en vriendelijk gebracht. Probeer niet in herhaling te vervallen, dit ontaardt snel in 'bashen'.
  Posts op een denigrerende, sarcastische en/of aanvallende toon zijn per definitie ongewenst op Bokt.
  Een constructieve post op respectvolle toon, die de TopicStarter meer informatie of onderbouwing geeft m.b.t. nog te ontwikkelen punten zal in de regel ook een positiever effect hebben op de lezer. Meer daarover kun je hier lezen.
 • In tegenstelling tot andere subfora op Bokt mogen op RIJ-ITP wel oneliners geplaatst worden.

Gerelateerde fora
 • ITP forum voor leuke, grappige of mooie foto's van je paard, losgooifoto's of van gezellige knuffelsessies.
 • JITP Het ITP-forum voor foto's van bokkers onder de 16 jaar, voor leuke, grappige, losgooifoto's of mooie foto's van je paard.
 • KS-ITP forum voor al je veulenfoto's of foto's van je drachtige merrie
 • SPR-ITP forum voor foto's van springen
 • HAW forum voor werkfoto's van je paard waar je graag rij-technisch commentaar op wilt ontvangen.
 • EV-ITP forum voor foto's van andere ruiters die je tijdens een evenement gemaakt hebt.
 • Diverse disciplines hebben hun eigen fotoforum: AR-ITP (voor aangespannen rijden), WN-ITP (voor western), SGW-ITP (voor eventing) en TEN-ITP (voor endurance en TREC). Voor foto's van springen kun je terecht op SPR-ITP, voor foto's van vrijheidsdressuur kun je terecht op VD-ITP. Foto's van longeren en grondwerk mogen geplaatst worden in [TVG] Trainen vanaf de grond, let hierbij wel op dat je duidelijk in de titel zet dat het om een fototopic gaat.

VOLG-Topics

Op RIJ-ITP worden topics automatisch gesloten als er 2 weken geen reacties gepost zijn. Wil je graag een update geven, dan kan je dat via een TeM op het topic bij ons aangeven. Een moderator kan het topic dan heropenen waardoor er weer gereageerd kan worden.

Bedankt voor het lezen van deze charter. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- Balance
- Lous
- Melissa0304
- Neonlight
- RianneH


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: barrbara, bora, CarolienV, lovelynutia, Mloui, sanniej6, stalxpaard en 4 bezoekers