Ben jij op de hoogte van het gewijzigde privacybeleid?

Moderators: Ladybird, Polly, Hanmar, Princesj, Shanna, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Ben jij op de hoogte van de nieuwe gebruiksvoorwaarden van Bokt die op 25/05 zijn ingegaan?

Ja, voor 25/05
58 (23%)
Ja, na 25/05
64 (26%)
Nee, maar maakt mij niet uit.
59 (24%)
Nee, waar kan ik deze vinden ?
63 (25%)

Totaal aantal stemmen: 244BMHP
Berichten: 1443
Geregistreerd: 15-12-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-18 15:15

BartVB schreef:
Zoals ik in het andere topic ook aangaf; als er inhoudelijk iets was veranderd voor jullie als bezoekers/gebruikers dan hadden we de wijzigingen breder aangekondigd. De wijzigingen betreffen echter vrijwel uitsluitend het uitgebreider toelichten van hoe zaken al jaren op Bokt werken. We hadden honderdduizenden mails kunnen sturen om mensen daarvan op de hoogte te brengen maar dat had iedereen vooral nog een mail tussen tientallen andere mails opgeleverd, op dat moment zagen we daar niet de toegevoegde waarde van.

Achteraf hebben we de perceptie rond de GDPR/AVG echter onderschat. Er is veel verwarring over die wet, mensen hebben er grote verwachtingen van en hebben van veel andere sites gezien dat deze wel kwamen met een 'zie hoe zorgvuldig wij omgaan met jouw privacy'-mail of popup. Dan is het vreemd als wij niet iets vergelijkbaars doen en dan ontstaat schijnbaar zelfs het idee dat we dus geen belang hechten aan de nieuwe wetgeving oid.

Ook hier mijn excuses voor de communicatie rond de wijzigingen aan de voorwaarden. Dit hadden we achterafgezien anders aan moeten pakken.

Als er alsnog vragen of bezwaren zijn over de voorwaarden dan horen we het graag en dan bij voorkeur via support@bokt.nl of in dit topic: [FZ] [Dienstmededeling]Nieuwe gebruikersvoorwaarden/privacybeleid om alles een beetje centraal te houden.


Ik ben voor de ingangsdatum op dit stukje proza gestuit.

Op zich heb ik met de inhoud van dit stuk niet de grootste problemen.
Het grootste probleem op Bokt is de wijze waarop regels (niet) worden nageleefd.

Discussie over regels is niet te voeren met Bokt en de medewerkers (mod,s).
xyzutu2 schreef:
Ik ergerde me meer aan de 'dit heeft Bokt fout gedaan, en trouwens zus doen ze ook fout,
In mijn ogen is dit een kant van het probleem, de andere kant is duidelijk ;) ;)

Echte inhoudelijke discussie,s schijnen heel moeilijk te zijn. Er is altijd wel een groep die het heel moeilijk maakt, en echt modereren gebeurt weinig.

Als er wel op basis van de gebruikersvoorwaarden/privicy beleid wordt gemodereerd is dit geheel onlogisch en verdwijnen er goede topics, wordt in andere topics pas na herhaalde TEM,s eindelijk de privacy gevoelige info verwijderd.

Juist de onmogelijkheid om te discuseren, Typisch Bokt

omdat dit Forum ook voor minderjarigen toegangkelijk is, mag je verwachten dat Bokt wat meer zijn best doet om een sociaal en gezellig Forum te zijn. En dus juist op het gebied van privacy iets meer te doen voor haar leden. En daar duidelijk en consequent in te zijn.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ubermetrics en 2 bezoekers