Technische problemen, wat nu?

Moderators: Hanmar, ynskek, Ladybird, Princesj, Mondy, Polly, Mjetterd

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Moderators

Berichten: 107
Geregistreerd: 13-03-18

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-17 14:01

Welkom op [FZ] ForumZaken.

Motivatie en toelichting op het forum
FZ is de plaats waar je vragen kunt stellen en suggesties kunt doen voor de technische kant van Bokt. Dienstmededelingen en veranderingen in de werking van Bokt worden hier gemeld. Als je problemen tegenkomt, een knopje dat niet werkt bijvoorbeeld, en het staat niet uitgelegd in de Bokt Help, dan kun je dat ook hier plaatsen.

Je kunt op FZ ook topics openen als je nieuwe, constructieve idee├źn over forumspecifieke zaken of Bokt als forum in het algemeen hebt.

Informatie: Technische Problemen
Wanneer je een technisch probleem tegenkomt, dan zijn er een paar zaken die je zelf eerst kunt proberen om te zien of het probleem opgelost kan worden. Heb je een ad-block draaien, kijk dan eens of die uitschakelen effect heeft; ook je cache legen of cookies verwijderen kan in sommige gevallen het probleem al oplossen. Lukt dit niet? Open dan gerust een topic hier op FZ.

Om te zorgen dat zulke technische problemen zo snel mogelijk opgelost worden, hebben wij een aantal zaken op een rijtje gezet. Zorg ervoor dat je titel duidelijk is, zet er een [TECH] in, een 'tag' dus, zodat wij direct kunnen zien dat het om een technisch probleem gaat.
Daarnaast kun je de vragen hieronder beantwoorden, zo krijgen wij een volledig beeld van wat er mis is.
  • Wat zijn stappen die wij moeten doen om het probleem te zien? (Bijvoorbeeld. Ik klikte op priv├ęberichten en vanuit daar ging ik naar Forumzaken en het werkte niet.)
  • Welk apparaat gebruik je om Bokt te bekijken?
  • Welke web browser gebruik je? Dat zie je o.a. op: http://www.supportdetails.com/
  • Welke provider heb je?

Extra informatie
Het is altijd handig als je extra informatie kunt geven dit er ook bij te zetten. Denk aan een screenshot bij een vreemde pagina of banner, of een link naar een banner die niet werkt of ervoor zorgt dat Bokt 'bokt'.


Laatst gecheckt op: 19-01-2018


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 5 bezoekers