Ervaringen met Cranio Sacraal therapie

Moderators: Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola, Nicole288, Coby

 
 

k_m

Berichten: 4647
Geregistreerd: 03-02-10
Woonplaats: Brecht [BE]

Re: Ervaringen met Cranio Sacraal therapie

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-19 19:33

Wat dit nog met cs ervaringen te maken heeft snap ik niet, ik begrijp er weinig van en dat zal vast aan mij liggen maar hierdoor lees ik gewoon de helft niet..


k_m

Berichten: 4647
Geregistreerd: 03-02-10
Woonplaats: Brecht [BE]

Re: Ervaringen met Cranio Sacraal therapie

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-19 19:11

Mijn paard heeft 2 behandelingen gehad, ik was vrij sceptisch. (zoals altijd met alternatievere dingen), de therapeut was heel blij met de vooruitgang. Ik vond het zelf moeilijk te merken omdat ik heel er gefocussed ben op het shaken.

Nu kan ik zeggen dat ze niet meer compleet flipt bij regen, eerst werd ze echt absoluut gek. Nu afgelopen week heb ik haar zelf een keer buiten gehad, en eerst schudde ze een beetje en daarna gewoon niet meer. Normaal moest ik dit echt niet proberen in regen, ze werd echt gek zou je omver lopen, zichzelf verwonden,.. Nu was ze echt rustig! Kreeg vandaag een berichtje van een verwonderde stal eigenaresse dat ze buiten stond in de regen en niet schudde! Ze was eigenlijk op weg om haar binnen te halen, maar voor het eerst in maanden was dit niet nodig. Echt bizar. We zijn er nog niet, maar ik ben er nu toch echt van overtuigd dat het verandering brengt. Vanaf moment 1 heeft ze enorm hevig gereageerd op regen, ik heb haar NOOIT buiten kunnen doen bij regen (enkel na de PENS behandeling vorig jaar). Van 1 minieme druppel begon ze al.

Ik hou jullie op de hoogte maar voorlopig positief hier!!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: abbij, Annika__, ElCamino, esmee_2001, geertje3, MCE, paardje2013, saabine, StonedRomy en 6 bezoekers