Ervaringen Scintigrafie

Moderators: Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola, Nicole288, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sizzle

Berichten: 26029
Geregistreerd: 21-04-06
Woonplaats: Zwitserland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-06-19 17:12

Als ze pssm1 heeft zou ik het geld in je zak laten.
Mijn pssmer had exact dezelfde symptomen, dat was gewoon door de pijn van spieren.
Het lijkt op pijn in de knie of artrose in het bekken, maar mijn DA zei ook al meteen na de diagnose dat de klachten bij pssm1 passen.

Op internet lees je doorgaans enkel succes verhalen over hoe fantastisch het paard ging na dieet wissel. In de praktijk blijkt dat helaas ook net zo vaak geen verschil te maken.Sizzle

Berichten: 26029
Geregistreerd: 21-04-06
Woonplaats: Zwitserland

Re: Ervaringen Scintigrafie

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-06-19 18:37

Ja, ik heb haar helaas laten inslapen -O-

Bij paarden die eerst in een box stonden en krachtvoer kregen zie je vaak wel verbetering. In mijn geval voldeed ik al aan alle ideale omstandigheden en toch brak het uit toen ze 7 was. Waarschijnlijk was het hooguit veel vroeger gekomen als ze traditioneel gehouden zou zijn geweest.
Verdere aanpassingen leken soms ineens wat te doen maar een week later dan toch weer hartstikke slecht. Je vervalt ook snel in wishful thinking heb ik gemerkt.
Evenwichtsproblemen, koliekachtige verschijnselen, achterbenen niet goed kunnen geven, verspant in het kruis, door de achterknieen knikken, scheef in het lichaam......

Sizzle

Berichten: 26029
Geregistreerd: 21-04-06
Woonplaats: Zwitserland

Re: Ervaringen Scintigrafie

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-06-19 19:27

Sluit je vooral af van meningen.
Mensen die er niet dagelijks mee te doen hebben roepen al snel maar wat.
Volg je gevoel.

Er ontstaat ook snel iets van bedrijfsblindheid. Als een paard altijd slecht is zie het het op den duur gewoon niet meer. Het verhaal van Rio hier op bokt (welliswaar geen pssm1 maar een andere variant) is daar een goed voorbeeld van. Absoluut niets ten nadele van de eigenaar overigens, maar als je er met je neus bovenop staat is gewoon heel moeilijk om objectief te blijven.
Ik heb gelukkig een hele eerlijke dierenarts die ook gewoon zei dat het paard door het hele lijf kreupel was, zelfs bij opwinding en op een goede dag.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: bliksemflits, Dabiscui, dalena, Googlebot, Lagonda, Nannetje7, niienn, Roadracer, sylva, Ubermetrics en 9 bezoekers