Picnic boodschappenbezorgdienst, ervaringen?

Moderators: Firelight, xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ElSea
Berichten: 5055
Geregistreerd: 18-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-19 16:05

Zilfstar schreef:
In april mij aangemeld met een actie dat zowel mijn moeder (die al lid was) en ik 5 euro korting zouden krijgen op eerste bestelling. Inmiddels januari en ik sta op plek 25 hoewel heir in de wijk toch ECHT karretjes rond rijden.. Kind krijgen gaat sneller.

Dat er karretjes rondrijden betekent niet dat er plaats in de karretjes is... :+


ElSea
Berichten: 5055
Geregistreerd: 18-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-19 17:22

Annick75 schreef:
In mijn wijk bezorgen ze nog niet, maar als het assortiment zo beperkt is, dan zal het glutenvrije assortiment wel helemaal nihil zijn en is de kans groot dat ik toch beter zelf naar de AH of de Jumbo kan crossen. Voor thuisbezorgen kom ik bij beide winkels nooit aan het bestelbedrag.

Las een tijd terug ook een artikel dat de arbeidsomstandigheden niet geweldig zijn, te hoge werkdruk, onveilig en slechte beloning. O.a. in trouw, maar in andere media is daar aandacht voor geweest.

De vraag is of dat te vertrouwen is met 4 medewerkers als bron :) hoge werkdruk en slechte beloning is in ieder geval sowieso geen sprake van, daar hebben we het minimumloon voor in Nederland (waar ze zelfs nog boven zitten).


ElSea
Berichten: 5055
Geregistreerd: 18-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-19 17:37

Maureen95 schreef:
Nou liekec daar ben ik het niet mee eens. Ik ga hier maar niks over op internet zeggen anders ben ik bang om mijn baan kwijt te raken. Maar de beloning en veiligheid mag zeker wat aan gedaan worden. Werkdruk valt nu inderdaad wel mee. Maar het is momenteel niet echt een pretje ;)

Willen mensen niet altijd dat er wat gedaan wordt aan hun beloning? Feit is gewoon dat als je boven het minimumloon verdient, je geen reden tot klagen hebt en het geen 'slechte' beloning is. Als je dat wel vindt moet het minimumloon omhoog, maar dan kan je in Den Haag aankloppen. Bovendien, wat is de definitie van slecht?
Of je er je bed voor uit komt is een tweede, maar dat is natuurlijk een keuze :)

Ga er verder niet op in om het topic niet te vervuilen, maar mijn pb box staat open (ik ken het verhaal van alle zijdes die er zijn namelijk).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SemrushBot en 2 bezoekers