FuGeLiCu schreef:Leuk dat dit topic weer actief wordt! Bak zelf ook nog erg graag. Moet alleen sinds een jaar glutenvrij eten, dat bakken is erg ingewikkeld. Veel uitproberen en mislukkingen, dat i.c.m. tijdgebrek waardoor de moed/zin om weer wat te proberen af en toe wat weg is. Maar doe hier graag weer nieuwe zin/inspiratie op!
Van een toevallig voorbij kijkende bokker:
Ik heb afgelopen vrijdag en zaterdag glutenvrij gebakken voor de 28e trouwdag van mijn ouders.
Deze cake: https://www.laurasbakery.nl/glutenvrije-vanillecake/ van Laura's Bakery met amandelbakmix van Koopmans. Was érg goed gelukt, smaakte naar gewone cake en was ook heerlijk smeuïg!
En geïnspireerd op dit recept een chocoladetaart: https://www.smulweb.nl/recepten/1438325 ... de-taartje
Maar ik kon geen goede biscuitjes vinden voor de bodem dus heb zelf een bodem gebakken van een soort koekjes recept. En dan het middenstuk (een caloriebom maar heerlijk) apart gebakken en er daarna op gezet.



