hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah ik heb net het hele topic door zitten lezen en ik ga echt stuk om sommige reacties op sommige VRESELIJKE baksels. dit is echt het MEEST GENIALE TOPIC wat ik in mijn leven heb gelezen haha ( mag ik een hapje jezus hoe kooom je erop )
ik heb gister van die merenque/paflof dingen gemaakt van eiwit met suiker. Zagen er super lekker uit en waren perfect gelukt. bijna 2 uur in de oven op 90 graden.
toen ik ze wilde eten waren ze zo plakkerig dat ze niet van het bakpapier afkwamen en je ze niet meer van je tanden afkreeg. volgens zwager (bakker) hadden ze nog langer in de oven gemoeten. mijn recept zei maar 1,5 uur. er waren een paar te droog en een paar half vloeibaar...
in mijn recept stond dat ze maximaal op 90 graden mochten omdat ze moeten drogen ipv bakken. ik heb ze inderdaad na die 2 uur in de oven nog even erin laten staan omdat ik hoopte dat ze dan iets door zouden drogen. ik hoefde alleen maar 4 eiwitten en 100 gram suiker toe te voegen. vandaar dat ik dacht dat kan ik wel