Bokt's keukenprinsessen!

Moderators: Duhelo, Essie73, Muiz, Ods, NadjaNadja, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Cabelona

Berichten: 1355
Geregistreerd: 29-10-08
Woonplaats: Vroomshoop

Re: Bokt's keukenprinsessen!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-18 10:59

Voor de avocado liefhebbers onder ons, dit is ook erg lekker op een broodje:

- avocado prakken met zout, peper en beetje citroensap
- geperste knoflook toevoegen
- gerookte kip en tomaat in blokjes toevoegen

Dit lekker dik op een (hard en warm) broodje doen en smullen maar :9


Geld verdienen met het schrijven van artikelen: Klik hier


Cabelona

Berichten: 1355
Geregistreerd: 29-10-08
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-18 11:06

Mijn pasta napolitana:

- Pasta (spaghetti)
- Gepelde tomaat of passata (of goede smakelijke verse tomaten) (Let op, wel één die niet geconserveerd is met citroenzuur)
- 1/2 ui
- 2 teentjes knoflook
- verse bassilicum
- spek (het liefst van de nek, maar een speklapje is een goed alternatief)
- harde italiaanse kaas (zoals parmezaan)

Bereiding:
Fruit de gesnipperde ui en gehakte knoflook in de olijfolie. Bak het spek (in blokjes gesneden) gaar. Voeg de passata toe en kook deze in. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar. Voeg wanneer de spahetti klaar is wat van het kookvocht toe aan de saus, zodat deze goed goed qua consistentie wordt. Giet de rest van de spaghetti af en voeg toe aan de saus. Roer verse basilicum (een flinke hand) hierdoorheen. Serveer de pasta met geraspte parmezaan ernaast.


Geld verdienen met het schrijven van artikelen: Klik hier

Cabelona

Berichten: 1355
Geregistreerd: 29-10-08
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-19 11:09

Mavelle schreef:
Even een vraagje aan de keukenprinsessen hier..

Ik heb een recept voor een broccoli and cheese ovenschotel waar ik graag nog schijfjes aardappel aan zou willen toevoegen. Moet ik de aardappel van te voren koken en hoe lang? En kan je de aardappelschijfjes het beste onderop de schaal leggen of bovenop?


Als je zelf de aardappels snijdt wel, +/- 5 minuten moet voldoende zijn. Als je aardappelschijfjes kiest die uit zo'n pakje komen hoeft het volgens mij niet. Die zijn meestal al voorgekookt.


Geld verdienen met het schrijven van artikelen: Klik hier


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: abbij, AmberRomeex, Bloemetje75, Flew, Jara, Joysieee, Lestria, secricible en 9 bezoekers