zelf sushi maken, wat voor vulling?

Moderators: Duhelo, Essie73, Muiz, Ods, NadjaNadja, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

BianCatjee

Berichten: 3052
Geregistreerd: 17-01-06

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-12-18 23:19

Sorry dat ik het weer omhoog schop..

Ik maak best vaak sushi maar nu is de planning dat voor de hele familie te doen.
Nu is mijn vraag aan jullie:
De sushi met biefstuk, bak je de biefstuk van te voren of net voor je de sushi wilt opdienen? (Zodat het nog warm is) en wat doen jullie daarbij?
Ik wil die variant (en met krokante kip) deze keer nieuw proberen :)

Verder verschillende varianten met zalm, tonijnsalade, komkommer, Surimi, mango, avocado en paprika :)

♡ Maquavinci <3 Megan ♡


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers