[INFO] Hoeveel kan ik vragen voor mijn foto's?

Moderators: MirandaT, Duhelo, Essie73, Muiz, Ods

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

evaval
Berichten: 32
Geregistreerd: 25-02-19

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-10-19 17:43

keell94
ik vind vooral de blackfoto’s erg mooi, de haf komt hier echt prachtig uit en de rijfoto’s zijn ook mooi gemaakt! ik zou voor 10 foto’s zeker €75,- betalen!
Ninatjuh01
Ik vind dat er echt een hele mooie sfeer in je foto’s zit, echt knap! De 5e foto spreekt mij het meeste aan, daar vind ik de kleuren echt heel mooi. Ik zou voor 10 foto’s zeker €80,- geven!
ninavo
Ik vind de momenten van de foto’s erg goed gekozen! De belichting had voor mij wel iets mooier gemogen, op de eerste foto vind ik het paard vrij donker en kun je niet echt alle details zien. Je bent zeker goed op weg! Ik zou nu voor 10 foto’s zo’n €20,- a €25,- vragen.
Brenda_85
Ik ben niet bekend met hondenfotografie, maar ik vind ze erg mooi, vooral hele mooie scherpte diepte in alle foto’s! Ik zou als ik een hond had hier zeker €70,- voor geven!
skweldam
Mooie foto’s zeg! De nabewerking is echter niet helemaal mijn smaak, ik heb liever iets minder contrast. Ik zou hier ongeveer €50,- voor vragen
Lisette 1205
Leuke foto’s, vooral de eerste vind ik erg leuk! Nog lekker blijven dooroefenen en als je de kwaliteit van de eerste foto zeker kan leveren kun je er wel €35,- voor vragen vind ik!
Loiz
Wauw, deze vind ik echt heel mooi! hele mooie kleuren en scherpte diepte! Je kan hier zeker €80,- voor vragen!

En nu mijn eigen foto’s natuurlijk :)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


evaval
Berichten: 32
Geregistreerd: 25-02-19

Re: [INFO] Hoeveel kan ik vragen voor mijn foto's?

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-10-19 15:50

Miefje bedankt voor je taxatie en wat gek! de originelen zijn wel gewoon scherp! wat is verder de reden voor deze taxatie? daar kan ik veel van leren :)

evaval
Berichten: 32
Geregistreerd: 25-02-19

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-19 06:46

Flux, bedankt voor je taxatie en de duidelijke tips! ik vind de eerste foto erg mooi! en de andere twee foto’s met de honden vind ik ook erg goed gelukt! De foto’s van de pony’s komen er echter niet helemaal goed uit. De foto’s zijn erg flets en de pony’s zijn op deze foto erg donker, waardoor je oog eigenlijk naar de achtergrond wordt getrokken. Voor de foto’s met de honden kan je zeker €35,- vragen, maar voor de foto’s met de pony’s zou ik voor nu een klein prijsje vragen en zelf even verder oefenen met de belichting.

mag je hier ook nog een keer laten taxeren als je de tips toegepast hebt? of is dat niet de bedoeling?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker