Patella luxatie op jonge leeftijd?

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

dierenfan
Berichten: 8084
Geregistreerd: 27-02-10

Re: Patella luxatie op jonge leeftijd?

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-19 04:16

Wij gaan doorgaans ook naar België daar stukken goedkoper en dat schijnt in Duitsland ook zo te zijn. Ik sta regelmatig lachend af te rekenen in België terwijl in Nederland mijn portomonee in een kramp schoot om niets.

Zou absoluut eerst röntgenfoto's laten maken door een orthopeed zodat je deskundig oordeel hebt. Een algemene dierenarts kan gemiddeld genomen geen goede röntgenfoto's maken en ze niet fatsoenlijk beoordelen. Hier een keer een hond laten opereren aan beide ellebogen en dit absoluut tegelijk gedaan. Dan in 1x er vanaf en beide poten dan meer rust. Als je om en om doet wordt de niet geopereerde poot zwaarder belast dan de andere en dat wouden wij voorkomen. Heb betreffende hond wel in de eerste weken zwaar rustgevend middel gegeven in verschillende dosis per keer. Hij was actief sporthond die zeer onverwachts geopereerd werd en dus van actief sporten naar 6 weken bench ging.


Voor een kat zou ik de bench wel verlagen. Een 1 meter bench is hoog zat om in te klimmen namelijk


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anoukjuuuhh, Avelienvd, Doedatje, GrapeshotBot, Hootje, Katyatje, Mistie, mooney, MoppieFilou, mvdende, petje86 en 49 bezoekers