100 g bloem 100 g boter 100 g eieren (2stks) 100 g suiker
Als de verhoudingen 1:1 is, kun je zoveel beslag maken als je wilt. Dus neem je overal 30 gram van heb je een leuke bodem. zal dat werken voor degene met de monchou-taart?
Dit weekend 2 dunne cakes gemaakt voor tussen de kwarktaart (en idd, daarvoor gewoon de verhoudingen van een normale cake verkleind tot je 1ei hebt. Dan een dunne cake maken die je nodig hebt en het overige beslag lekkere cupcakes van gemaakt!)
Zag vrolijke cupcakes voorbij komen en iemand die croissantjes gaat maken. Ook lekker om er zelf ham/kaas of chocolade in te doen.
Voor nieuwe/ongebruikte babykleding maat 50-80 zie mijn advertenties.
'Wil je me alsjeblieft vertellen welke kant ik op moet vanaf hier?' 'Dat ligt er aan waar jij naar toe moet,' zei de kat. 'Dat kan mij niets schelen,' zei Alice. 'Dan doet het er niet toe welke kant je opgaat' zei de kat.
Ik had je tekst niet zo goed gelezen, maar toen ik de foto van je koekjes zag heb ik toch maar even teruggescrolled... Zijn de cavia's blij met de koekjes?
pimaude schreef:
wie hebben er allemaal pannekoeken gebakken? nationale pannekoekendag it is!
Wij hebben die dag naar morgen verplaatst. Moest vanavond nog zwemmen en dan wil je echt geen pannenkoeken hebben gegeten.... Dus dat staat voor morgen op het menu.
Oeh die zien er lekker uit! Hier even geen nieuwe zoete baksels dit weekend, moeten eerst maar eens wat opeten, haha! Ga wel voor het eerst een quiche met asperge en ham maken, ben benieuwd wat dat wordt.
Gaan jullie trouwens nog iets maken voor de paasdagen?
Voor nieuwe/ongebruikte babykleding maat 50-80 zie mijn advertenties.
Hahaha Saskia, als je mensen koekjes verwacht ziet het er wel heel smerig uit Ze vinden het lekker ja!
Dat ziet er goed uit zeg Cabelona!
Hier staan al weer mini appeltaartjes in de oven Tussen de middag ga ik heel makkelijk uit zo'n blik croissantjes met worstjes maken. Mijn deeg deze week was helemaal mislukt dus dan maar zo
Misschien zoek ik voor pasen wel een leuke taart, heb jij al wat bedacht FuGeLiCu?
Iemand een idee of ik mijn metalen bakvormen in de combi magnetron kan gebruiken? Uiteraard zet ik hem dan alleen op hete lucht. Maar mag het in die stand dan wel?
Ik ben verhuisd en heb mijn trouwe oven moeten achterlaten en merk dat ik nu niet meer bak Ik heb nog een pak Nusskuchen staan wat me aanlacht
Ik merk dat ook estja! De oven hier is ook niet zo best.. Dan gaat de lol er ook wel een beetje af. Als je taart niet gaar wordt aan de binnenkant bijv. Een pizza duurt al ruim een half uur voor ie warm is, dus heb nog geen taart durven proberen. Soms bak ik bij mijn ouders nog wel eens wat.
Inmiddels getest en gelukt Nusskuchen met kaneelglazuur, nomnomnom. Ik ga nu ook weer vaker bakken, nu ik weet dat het goed gaat. Ik heb trouwens alleen hetelucht gebruikt.
Saskiaaa, die pizza is wel heel lang. De combi magnetron hier heeft een crisp plaat erbij en die bakt echt een pizza heel snel. De combi magnetron zit hier in de keuken (tijdelijke woning) en tot nu toe valt hij me mee.
Ik heb vandaag mini appeltaartjes en appelflappen gemaakt, appeltaartjes zijn van dit recept: http://mijnmixedkitchen.blogspot.nl/201 ... rtjes.html Maar ik heb er geen paneermeel en zout in gedaan. Ik heb nog geen idee of ze lekker zijn, maar het ruikt prima
Ik had slagroomtruffels gemaakt gister en brownies. De brownies zijn goddelijk. Maar de slagroomtruffels hadden wat meer chocolade mogen hebben aan de buitenkant alleen, het liep eraf met dippen. Bleek dat de chocolade dus nog te heet was en de volgende keer gebruik ik satéprikkertjes. De smaak was wel goed!
DaraBariton, voor de truffels is het onwijs handig om je chocolade te temperen! Daardoor smelt de chocolade ook niet (/minder snel) als je de truffels beetpakt. http://foodness.nl/hoe-je-chocolade-kunt-tempereren/ Lijkt ingewikkelder dan het is! En de chocolade moet dus helemaal niet zo warm worden. Het smelt al als het nog lauw/koud aanvoelt.
Je appeltaartjes zien er lekker uit Melody! Beetje bleek idd, maar als de smaak maar goed is.
Ik heb gister echt verrukkelijke brownies met twix en witte chocola gemakken. Ze zijn heerlijk smeuïg.