
Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight
Kinke schreef:2 soorten balkenbrij? Verschilt dan misschien ook weer per regio?
Ianrowan2009 schreef:Ik ga de vraag toch stellen... wat is Balkenbrij?
Beauty26 schreef:Oh Jammie balkenbrij!!![]()
, heerlijk mijn opa maakte het vroeger altijd hij kan 't nu niet meer helaas, ik heb het familie recept maar tot nu toe nog niet gelukt om het te maken helaas. Het zogenoemde "rommelkruid" haalden wij op de markt in Zwolle.
Ik heb het nu nog niet gegeten omdat ik niet weet of ik het nu mag hebben (zwanger)
JoyCiej007 schreef:Ianrowan2009 schreef:Ik ga de vraag toch stellen... wat is Balkenbrij?
Google is your best friend.
Maar eerlijk, als je het niet kent en nooit hebt geproefd en je leest het, zal dat wellicht voor sommige tere zieltjes wat weerstand kunnen opwekken![]()
Een "rode" variant ken ik niet, of halen we dan bakbloedworst in de verwarring?
Ik ken alleen "grijze" balkenbrij.
Majabeestje schreef:Gekookt afvalvlees met bloed?
OMG
KarinLF schreef:De zoete varianten ken ik ook niet, moet eerlijk zeggen dat ze me ook niet trekken met stroop en/of suiker
Maflinger_S schreef:Oh, je kan het eten ...
Bij mij was balkenbrij onderdeel van de trailtraining.
Gebruikers op dit forum: PetalBot, Whisky00 en 8 bezoekers