Toekomstige dressuur topper

Prijs: €4.150,00 | Geplaatst: do, 2018-10-11 12:32

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
1 jaar
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Guardian
Vader van moeder: 
Krack C

Nice Guy (roepnaam Nike) komt uit een mooie lijn dressuurpaarden met bewezen genen en werkwillige karakters. Guardian x Krack C x Gribaldi x Cabochon.
Moeder Anoek (Krack C), een merrie met veel kwaliteit, is de enige dochter van de super mooie en veel te vroeg overleden merrie Uniek (Gribaldi) die in 2004 Overall Rijpaardkampioen werd van de provincie Overijssel. Een halfbroer van deze merrie, uit dezelfde moeder (Cabochon) werd in 1999 derde op de Nationale veulenkeuring in Ermelo en heeft later met succes in de Grand Prix gelopen in zowel Colorado USA als in Japan.

Nike zelf is een pienter mannetje die nieuwsgierig aangelegd is, hij komt graag naar je toe voor interactie. Hij staat correct op zijn benen en beweegt makkelijk. De verwachte stokmaat schat ik tussen de 1.65 en 1.70 zijn. Hij is bekend met een halstertje, kan mee lopen en voetjes geven, geborsteld worden en overal aangeraakt worden. Tevens heeft de hoefsmid al meerdere keren zijn mooie nike air max schoenen bijgewerkt en heeft hij volgens schema zijn wormspuiten gehad.

De paarden uit mijn fokkerij zijn over het algemeen fijn te bewerken dieren met een eerlijk karakter en met net dat beetje extra voor een wedstrijdruiter met ambitie.
Tevens kan ik vermelden dat bij de paarden uit mijn fokkerij die ooit röntgenologisch gekeurd zijn, nog nooit een “afkeur” is geweest.

Nike is geboren op 15-04-2018 en inmiddels geruind.

Belangstelling? Kom vrijblijvend kijken in Kamperveen (bij Zwolle)

Registreer en log in om contact op te nemen met zwanepol.
↑ Naar het begin van de pagina