Lief project paard

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-11-07 18:38

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
16 jaar
Stokmaat:
156 cm
Kleur:
Vos
Stamboekpapier:
Nee

Wegens het niet nakomen van beloftes en afspraken opnieuw aangeboden:

Lief project paard!

Zijn naam is Macho (maar dat is hij niet hoor), hij is 16 jaar, 1.56cm, kruising Quarter x ??
Voor Macho zoeken we een 5 ⭐ huis i.v.m. gezondheidsredenen van mijzelf.
Door spanning onder het zadel en mijn eigen fysieke gesteldheid is het rijden niet verder opgepakt daarom is hij te koop als project paard omdat er wel wat werk aanzit.

Macho is een heel zachtaardig, soms wat eenkennig en onzeker paardje met een rugzak.
Hij heeft geen gezondheidsproblemen, een goed gebit, een paspoort met alle entingen en altijd netjes bekapt en ontwormd.
Macho is Parelli 3 getraind, braaf op de grond en als handpaard. Hij is sociaal naar andere paarden en mensen. Kan heerlijk genieten van een lekkere poetsbeurt, een wandeling buiten aan de hand en van zoveel mogelijk buitenstaan. De afgelopen periode hebben we veel grondwerk met hem gedaan en hebben we goede vooruitgang gemaakt.

Het is zeker niet uitgesloten dat er niet op hem gereden kan worden, dit is echter ALLEEN mogelijk met voldoende ervaring en kennis van zaken. Daarom is hij niet een paard voor iedereen, hij zou het beste op zijn plaats zijn bij een zelfverzekerde ruiter.
Macho heeft wat issues en in de eerste 13 jaar van zijn leven is er weinig naar hem geluisterd. Dit heeft er voor gezorgd dat hij snel gespannen is en zich volledig afsluit.

Voor Macho zijn we op zoek naar een plek waar hij 24/7 buiten kan staan tussen andere paarden. Wij denken dat hij daar het gelukkigst van wordt

Een goed thuis is belangrijker dan de prijs!
Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.

Bij serieuze interesse of vragen graag een PB.

Registreer en log in om contact op te nemen met Laulau.
↑ Naar het begin van de pagina