Bijrijder / leaser gezocht - omg. Wijchen Nijmegen

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2019-01-10 20:26
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn lieve 12-jarige KWPN-merrie van 1.64m, ben ik op zoek naar een bijrijder/ leaser voor 2 a 3 dagen in de week. Momenteel rijden we voornamelijk dressuur maar ze heeft ook ervaring met springen. Zowel in de bak als buiten is ze braaf, maar ze heeft wel een consequente ruiter nodig aangezien ze erg dominant kan zijn.... een echte merrie dus. Ik ben daarom op zoek naar een ruiter met ruime ervaring die niet snel bang is.

Ze staat op een leuke stal met verschillende faciliteiten zoals een binnen- en buitenbak, crossweide, longeercirkel, stapmolen, springmateriaal, kantine en een wasplaats. Ze staat hier in volpension, dus uitmesten en voeren e.d. is niet nodig.

Zowel recreatief in de bak of in het bos rijden, als wedstrijd starten is bespreekbaar (trailer is aanwezig). Het belangrijkste vind ik dat er een klik is tussen ons en mijn paardje.

Ik vraag een maandelijkse bijdrage, hiervoor kun je behalve op mijn paardje rijden, ook gebruik maken van alle faciliteiten die de stal te bieden heeft.

Mocht je enthousiast zijn of meer willen weten, stuur me dan een pb en ik reageer z.s.m.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina