Nieuw in Ter aar, Rijlessen op pony's.

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2019-02-10 16:03

Informatie over de verkoper

Advertentie details

*NIEUW IN TER AAR*

RIJLESSEN OP PONY’S
Vanaf 9 maart 2019
Op zaterdag en woensdagmiddag

Bij Stal Remi kun je leren pony rijden. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en niet zwaarder dan 40kg. Onze pony’s zijn gezond, vrolijk, fris en fit. Ze hebben er zin in om jou de beginselen van het pony rijden te leren of je verder bij te scholen. Een ponyles bij ons start steeds met het verzorgen van je pony. Je leert hem begrijpen, borstelen en op te zadelen... Daarna spring je in het zadel voor de les. En dan leer je samen met ons ook je pony afzadelen. Je leert dus alles wat bij ponyrijden hoort. Op een spontane manier leren we spelenderwijs, maar met heel veel respect voor onze pony, omgaan met pony's, de verzorging van pony's, rijden we ook en doen we spelletjes samen met onze pony. De groepen tijdens de ponyrijles zijn bij ons nooit groter dan 4 Pony’s zodat we de kwaliteit van de les hoog kunnen houden. Dit alles onder begeleiding van Remi zelf. Een gediplomeerde instructrice die ook zelf elke dag in het zadel zit.
Als je meer ervaring hebt kun je ook zelf opzadelen en passen we het niveau van de ponyrijles aan zodat je elke keer iets leert.
VOL = VOL
Vraag snel naar ons aanmeldingsformulier, want vol is vol. De lessen duren drie kwartier. De prijs is € 15,= per les. Er wordt gereden in een buitenbak. Bij regenweer of koude temperaturen gaat de les niet door.

Meld je nu aan bij Stal Remi:

Via de telefoon: 06-41246636
Via email: info@stalremi.nl
Of via het contactformulier op onze website www.stalremi.nl

Ons adres is: Westkanaalweg 96, 2461 EJ TER AAR

Zodra je je hebt aangemeld bij ons, kun je je opgeven via een aanmeldingsformulier. Die krijg je dan meteen toegestuurd om je op te geven voor de ponyrijlessen. Betaal per keer of met een abonnement. Groepsles € 15,00. Abonnement (10 groepslessen) € 125,00.

Basisoutfit
Om te starten volstaat een nauwsluitende broek, rubberen laarzen en een fietshelm. Je kan ook een ruiterhelm van ons gebruiken. Maar van een eigen fietshelm ben je natuurlijk zeker dat je élke les een helm hebt die perfect past.

Registreer en log in om contact op te nemen met Remiloveevo.
↑ Naar het begin van de pagina