Betrouwbare paardenoppas

Prijs: €18,00 | Geplaatst: zo, 2019-02-10 16:22
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Paarden zijn mijn grote liefde!! Daarom heb ik er mijn beroep van gemaakt. Samen met mijn hond Migo bied ik de mogelijkheid aan om op te passen op je huis en je paard(en) bij vakanties en weekendjes weg. Ook de verzorging van je hond(en) kunnen we op ons nemen. Ben je op zoek naar een betrouwbare oppas voor je paard, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Vanaf mijn zestiende pas ik op dieren van anderen in alle soorten en maten, daarnaast heb ik zelf 22 jaar een pony gehad. Oppassen geeft me veel voldoening: zolang de paarden het goed hebben, gaat het met mij ook goed! Daarnaast vind ik oppassen gezellig en leuk om te doen. Mijn hond en ik passen samen op: hij is heel sociaal naar andere honden en vindt paarden/pony's ook superleuk. Als verzorger heb ik oog voor detail en merk het snel als er met je paard iets niet in orde is. Je paard(en) ontvangen uitgebreid aandacht en verzorging. Beweging geven vindt altijd in overleg plaats.

In mijn ervaring vinden ook oppashonden het heel prettig (en véél minder stressvol!!) om in hun eigen omgeving te blijven. Daarnaast klikt het eigenlijk altijd goed met mijn eigen hond, waardoor ze er een gezellig speelkameraadje bij hebben. Naast natuurlijk de liefde en aandacht die de oppashond van mijzelf ontvangt!!

Ik ben afgestudeerd Dierkundig Ingenieur (Diermanagement) en weet hierdoor veel over alle aspecten rondom het optimaal houden van paarden. Mijn certificaat Dieren-EHBO is behaald en daarnaast ben ik inmiddels al 12 jaar dierentolk. Oppassen is voor mij een baan, dus je paard wordt professioneel verzorgd.

Tarieven: 18 euro per dag voor één paard, 22 euro per dag voor twee paarden, 26 euro per dag voor drie paarden en 30 euro per dag voor vier paarden. Voor dit bedrag is je paard/zijn je paarden professioneel, goed en liefdevol verzorgd en je huis en tuin onderhouden. In verband met de kwaliteit van de verzorging neem ik niet meer dan vier paarden aan.

Als je gebruik wilt maken van de diensten van Praktijk Zonneroosje, dan hoort daar een vrijblijvende kennismaking bij om te kijken of het klikt tussen ons en met het paard/de paarden. Praktijk Zonneroosje is werkzaam door het hele land.

Meer informatie over de werkwijze vind je op de website: www.zonneroosje.nl/dierenoppas. Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen via de website, e-mail of telefoon.

Zonnige groeten,

Praktijk Zonneroosje - Sabrina van Ruiten
06-27 147 142
info@zonneroosje.nl
www.zonneroosje.nl

Paarden opleidingen:
HBO-Diermanagement
Dieren-EHBO
Dierentolk
Healing/Reading/Lightworker

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina