Bijrijder voor dressuurmerrie gezocht in omgeving Haarlem

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-04-07 13:48

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn super knappe 9-jarige dressuurmerrie zoek ik een betrouwbare bijrijder/verzorger voor minimaal 2 dagen per week.

Het is geen paard voor beginners, dus rijden is alleen mogelijk als je goed genoeg kunt rijden en we het eens worden over een vergoeding. Bij alleen verzorgen is een vergoeding niet aan de orde.

In de omgang is het een ontzettend lief paard. Ze houdt van aandacht, knuffels, poetsen, etc. Wel kan ze af en toe ineens en om onduidelijke redenen erg bang of nerveus worden. Op zo'n moment moet je wel even je mannetje staan om haar te kalmeren. Dat lukt over het algemeen wel snel.

Om te rijden is het een geweldig paard, maar ook daar geldt dat je op momenten wel alert en snel moet kunnen reageren. Ze is super eerlijk en doet absoluut niet lullig, maar ze kan wel af en toe schrikken. Met name in reactie op andere paarden. Ze beheerst de oefeningen tot het en met het Z en geeft je een geweldig gevoel als je haar lekker aan het lopen hebt.

Kortom een super bijrijpaard voor een ervaren ruiter of een leuk knuffel/wandel/poetspaard voor iemand met minder ervaring.

Indien je interesse hebt, stuur me gerust een PB'tje.

Registreer en log in om contact op te nemen met Jokano.
↑ Naar het begin van de pagina