8 jarige quarter palomino ruin; Engels en Western gereden

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2021-11-25 20:38
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
153 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Discipline + Niveau:
DressuurL
WesternRecreatief
Stamboekpapier:
Nee

8 jarige palomino quarter kruising ruin van 1.53 meter met Frans paspoort te koop.

Cooper is een lief, grappig en aanhankelijk paard. Leuk te rijden in diverse disciplines met potentie voor de sport.

In de hand is hij heel makkelijk, ook bij de hoefsmid en bij de dierenarts voor zijn enting. Hij staat hier op een bedrijf en kijkt niet op of om van traktoren of grote combinaties.

Cooper wordt zowel Engels als western gereden. Is zeer fijn in de hand, makkelijk te rijden. Nog niet op wedstrijden uitgebracht maar L1/L2 klaar op dit moment, zeker potentie voor meer! Western ben ik zelf niet ervaren in. Ik heb enkel recreatief western gereden in de bak en in het bos. Cooper heeft wel ervaring dus een ervaren western ruiter zou er vast meer uit krijgen. Is ook (laag) mee gesprongen, heeft hier veel plezier in. Ikzelf ben geen springer dus niet veel mee gedaan. Laat hem regelmatig vrij springen wat hij leuk doet. Hij is braaf onder het zadel, je kunt er ook na een paar weken vrij zo weer op stappen. Kan nerveus reageren in bepaalde situaties en hierdoor niet geschikt voor de beginnende/ onzekere ruiter. Is ook veel mee naar het bos geweest.

Sociaal in de groep (hier met andere ruinen in wei en paddock). Makkelijk op stal, omdat hij in het verleden schijnbaar heeft geweeft bij voeren staat hij hier met een weefrek op stal, en weeft hij hier niet. In een dichte stal weeft hij ook niet.

Bij aankoop gekeurd en hier geen problemen gehad, sterk paard met veel natuurlijke rastypische bespiering. Staat hier zonder ijzers. Helemaal bij met entingen/ ontwormingen/ tandarts. Keuren uiteraard toegestaan.

Voor meer info, stuur een berichtje voor telefoonnummer. Ook filmpjes via e-mail/ whatsapp beschikbaar.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina