NMPRS ruin te koop

Prijs: 0 - 1000 | Geplaatst: di, 2021-11-30 15:28
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
1 jaar
Stokmaat:
85 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja

Te koop:


Ivm persoonlijke redenen. Ben ik op zoek naar een nieuw huisje voor Lucky.


Lucky boy. NMPRS minipaardje, ruin van 1,5 jaar oud. Valkbont met 1 blauw oogje. Nu rond de 85 cm zal ergens rond of boven de 90 cm uit gaan komen. Heeft vol papier (stamboom)


Voor lucky ben ik op zoek naar een nieuw liefdevol huisje. Lucky heeft een onwijs lief, zacht en speels karakter en is echt een allemansvriendje. Hij is gek op aandacht, kinderen is hij ook vriendelijk tegen (maar blijft een mini dus niet geschikt om op te rijden in de toekomst) Hij is gewend om zowel met vriendjes van eigen formaat te staan als met grote paarden (staat samen met mijn kwpnr van 1,72) en dat gaat echt super! Hij zou dus ook heel goed als maatje voor een groter paard kunnen!


Het is een goede beweger en luxe gebouwd. Leuke menpony voor de toekomst! Door zijn zachte karakter ook geschikt als therapiepaardje. Kent alle basics, loopt braaf mee aan t halster, is braaf met wandelen en braaf op de trailer, geeft netjes voetjes etc. Is bij ons gewend 24/7 buiten te staan in de kudde (met schuilstal) en hij staat bij ons op gras wat geen problemen geeft (dus niet hb gevoelig)


Kerngezond, inentingen in orde, recent nog ontwormt en naar de smid geweest. Is braaf bij de smid etc.


Hij gaat enkel naar een 5 sterren huisje. Ik weet zeker dat hij iemand heel gelukkig gaat maken! Ik heb geen haast met de verkoop.

Wil je kennis komen maken met lucky? Dat kan, hij staat in Akersloot. Stuur gerust een berichtje om een afspraak te maken.

Graag enkel reageren bij serieuze interesse. Op berichten met enkel "prijs" reageer ik niet.

Foto 5 is afgelopen voorjaar, geschoren.

Foto 6 en 7 zijn veulenfotos (hier kan je t bontpatroon goed zien)

Foto 3 is recent (in zn wintervacht is die erg licht)

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina