Gezocht ruiter voor leuke Welsh ruin

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2022-01-23 21:27
Dit object is gereserveerd

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Omgeving Maas en Waal, Deest, Winssen, Ewijk, Beuningen, Bergharen, Afferden, Druten, Boven Leeuwen, Beneden Leeuwen.

Ik ben voor mijn pony Harley op zoek naar een leuke ruiter. Harley is 5 jarige ruin en ongeveer 1.27 m hoog. Het is een erg lieve, aanhankelijke en knuffelige pony, maar is wel wakker en heeft karakter. Hij steigert en bokt niet, maar zodra iets spannend is wil hij wel eens vluchten. 

Vorig jaar ben ik met een ruiter begonnen met beleren maar door omstandigheden is dit helaas niet doorgezet. Hij kende toen halthouden, stappen en draven met alle bijbehorende hulpen, aan de longe. Ook maakt hij los een leuke sprong. 

Ik ben op zoek naar een ruiter die met mij (gediplomeerd instructeur) en een instructeur van buitenaf Harley verder wil beleren en er 2 a 3 keer in de week naartoe wil om te verzorgen en rijden. Iemand die niet te groot en te zwaar is voor Harley, gezien hij zelf niet zo groot is. Iemand die niet snel bang is en een stille houding en zit heeft, in balans zit en de hulpen klein en rustig kan geven. Dit is een belangrijk aspect voor mij, gezien Harley een wakkere pony is.

Hij staat op de grens tussen Deest en Winssen en er is een buitenbak aanwezig. Bij een goede klik en combinatie is er de mogelijkheid om naar een ponyclub te gaan en op wedstrijd.Ik vraag verder geen bijdrage, maar les van buitenaf, ponyclub en wedstrijden zijn op eigen kosten.

Video van onder het zadel op aanvraag.

Ben jij of ken jij degene die ik zoek, dan hoor ik graag van je!

Dit object is gereserveerd
↑ Naar het begin van de pagina