Idee voor een Wiki artikel? Lees in dit artikel hoe je kunt helpen!

Bokt:Bokt TV

Uit Bokt

Ga naar: navigatie, zoeken

In het voorjaar van 2016 is Bokt een samenwerking gestart met NH (RTV Noord-Holland) en is NH Bokt TV tot stand gekomen. In samenwerking met de omroep worden er wekelijks paardgerelateerde filmpjes gemaakt van 2 á 3 minuten.

Begin 2017 is de samenwerking met RTV Noord-Holland gestopt vanwege veranderingen bij de omroep. Echter vond Bokt het een waardevol medium en is er contact gezocht met Omroep Gelderland. Vanaf het najaar 2017 zijn er in samenwerking met deze omroep filmpjes gemaakt.

NH Bokt TV

Op Bokt.nl werd een oproep voor een presentator/presentatrice geplaatst, evenals een oproep voor onderwerpen voor de filmpjes.

Als presentatrice is Julia gekozen, op het forum bekend als Gladijs. Ze is 28 jaar, komt uit Egmond en studeert criminologie aan de VU Amsterdam. Ze heeft twee paarden: Tinker Gladys van 25 is al 15 jaar in haar bezit en sinds 3 jaar heeft ze de nu 4-jarige Nimloth (New Forest x IJslander) erbij. Gladys wordt regelmatig door vrienden "Glad ijs" genoemd en zo ontstond Julia's Boktnaam.

Overzicht van de afleveringen van NH Bokt TV:

Omroep Gelderland